Top Story

ZVANIČNO JE! ONA je najomraženiji LIK serije IGRA SUDBINE! NJU niko NE VOLI! Ali nije SOFIJA!!! Ko je TO?

Published

on

Serija „Igra sudbine“ iz dana u dan broji milionsku gledanost. I dok publika pomno prati razvoj ljubavne priče Mile i Alekse i navija da ostanu zajedno do samog kraja, jednu glumicu u seriji nema ko ne voli.

Mada su svi odmah pomislili da je reč o Sofiji Šubarević, ultimativnoj zlobnici zbog koje Ada Kanački traži Ranisan da smiri želudac od same pomisli na sve njene spletke – prevarili ste se.

Reč je o sekretarici Jeleni i najboljoj Milinoj drugarici, a tumači je mlada glumica Kristina Jovanović. Jelena je u seriji brzopleta, vedra, vesela i poletna, a mlada glumica je uspešno prenela karaker svog lika, što dokazuju i svakodnevne pohvale koje joj stižu na društvenim mrežama. 

Kristina je često aktivna na Instagramu, gde je nedavno objavila fotografiju iz detinjstva i oduševila sve fanove. Inače, Kristina je veoma svestrana, pa se osim glume profesionalno bavi i muzikom. Bila je član bendova E-Play i Sexy Mamma, a od 2017. godine predvodi bend Kika, čiji je i glavni volak. Svoj prvi album „Posledice puberteta“ je izdala prošle godine“, a ako niste znali, prvu rolu ostvarila je u hrvatskoj telenoveli „Prava žena“.

Foto Promo

Najnovije