NE PROPUSTITE

Delo čuvene Agate Kristi na FOX CRIME od 9. juna

Published

on

Trodelna misteriozna triler drama „Nesreća nevinih“, koja se od 9. juna prikazuje premijerno sredom u 22.00 na kanalu FOX CRIME, nastala je po istoimenom romanu čuvene Agate Kristi. Kritičari su ovaj detektivski roman hvalili kao njen najbolji rad. Čak je i sama književnica u više navrata izjavila kako joj je upravo „Nesreća nevinih“ uz „Zlu kuću“ najdraže delo koje je napisala.

EKSKLUZIVNO – Nenad Nenadović, BRUNER iz serije IGRA SUDBINE u STRAHU ZA ŽIVOT: Puštam BRADU da me NE PREPOZNAJU NA ULICI!

U centru zbivanja je bogata naslednica Rejčel Argil, koja je brutalno ubijena na porodičnom imanju Sani Point. Njen usvojeni sin Džek uhapšen je pod optužbom za ubistvo. Ali, njega ubijaju u zatvorskoj tuči, pre početka suđenja. Osamnaest meseci kasnije, dok se Rejčelin udovac sprema da se ponovo oženi, misteriozni Artur Kalgari dolazi u posetu porodici Argil. On tvrdi da je Džekov alibi i baca sumnju na pravi identitet ubice. Niko u Sani Pointu ne veruje Arturu, ali on je odlučan da dokaže da je Džek bio nevin. Međutim, baš taj alibi stavlja samog Artura u opasnost. I dok Kalgari otkriva detalje svoje priče, tajne porodice Argil izlaze na videlo, kao i opasni događaji koji su kulminirali Rejčelinim ubistvom.

Napokon će biti otkriven pravi identitet ubice…

ŠOK! Vladan Savić, Ivan iz serije IGRA SUDBINE posle napada na kolegu OTKRIVA – Na ULICI MI NUDE BUBREG! Ali TO nije ono NAJGORE!

U trodelnoj seriji snimljenoj 2018. godine glavne uloge tumače Bil Najl (Leo Argil), Entoni Bojl (Džek Argil), Ana Anselor (Rejčel Argil), Morven Kristi (Kirsten Lindstrom), Kristal Klark (Tina Argil) i Kristijan Kuk (Miki Argil).

Foto PROMO

Najnovije