Sadržaj epizoda

Kolo sreće 40. epizoda: U Sopot dolazi neko ko DOBRO poznaje KOSTU! Evo i KO! (VIDEO)

Gde je Persida? I ko je misteriozna žena koja dolazi u Sopot?

Published

on

Kolo sreće 40. epizoda vodi nas korak bliže otkrivanju svih tajni Sopota. Jedna od najvažnijih je ona za koju čak ni Kosta ne zna. A tiče se njegovog porekla. Međutim, u petak, 29. oktobra u 21.00 na TV Prva sve će se promeniti. U Kostin život ulazi neko ko ga dobro poznaje. Ali prvo da vidimo šta je sa Persidom.

Posle Persidinog nestanka, građani Sopota su uznemireni. Jelisaveta ne može da se smiri, ali ni Bojan koga izjeda sve ono što je saznao. Mara je tužna, jer ona i njeni najbliži više ne funkcionišu kao porodica. Shvata da je bila srećnija u staroj kući kada je bila siromašna.

U međuvremenu, u Ljubin pansion stiže gospođa koja dobro poznaje i Kostu.​ O kome li je reč? I kakve taje ona nosi sa sobom?

BONUS VIDEO Kolo sreće 40. epizoda (PROMO): ŠOK! Bojan je otkazao svadbu!

Glavne uloge u seriji Kolo sreće (40. epizoda) tumače: Nela Mihailović, Voja Brajović, Ljiljana Dragutinović, Jadranka Selec, Ljubinka Klarić, Jana Milić Ilić, Zoran Pajić, Jelena Rakočević, Anja Mit, Jelica Sretenović, Milenko Pavlov, Goran Radaković, Andrej Šepetkovski, Vjera Mujović, Dubravko Jovanović, Tamara Radovanović, Tijana Pečenčić, Nikola Šurbanović, Miloš Đuričić, Nikola Malbaša, Ivan Zablećanski, Ivan Ivanov, Jelena Puzić, Jovana Jelić, Dragana Đurđević, Rade Ćosić, Katarina Živković, Ivana Adžić i mnogi drugi.

BONUS VIDEO Igra sudbine 351. epizoda: Kakav je to papirić našla Stana?

BONUS VIDEO 2 Igra sudbine: Otkrivamo ko je Olga i zašto se vratila!

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor Film i TV

Najnovije