Sadržaj epizoda

Dinastija 44. epizoda: Kristina i Marko se konačno sreću! Sledi SKANDAL!

Dinastija 44. epizoda se emituje u sredu, 8. decembra, od 21.00 na TV Pink.

Published

on

Dinastija 44. epizoda (sreda, 8. decembar, u 21.00): Kruna, ćerka Jovana Arsića, vraća se iz Pariza u Beograd nakon što je raskinula veridbu i seli se u vilu Kadić na Brankov poziv. Jovan je ubeđuje da se vrati u Pariz i obnovi veridbu kako bi klasno napredovala i izbegla očevu sudbinu, zbog koje se on borio za preživljavanje u svojoj mladosti. Kruna je rešena da ostane u Beogradu, a naročito kada sretne Ognjena i njih dvoje se prisete zajedničkih uspomena iz detinjstva. Kruna od posluge saznaje da je Ognjenov i Anastasijin brak pun problema.

Marko se zaposlio u hotelu “La Miraž”, ali odbija da učestvuje u Aleksisandrinim spletkama. Međutim, Aleksandra namesti da se Marko i Kristina navodno slučajno sretnu. Kristina se potrese i priseća se njenog i Markovog braka i njegovih problema sa alkoholom. Ona oštro iskritikuje Anastasiju, misleći da je ona zaposlila Marka kako bi njoj napakostila. Anastasija se nevešto brani, jer je savest očigledno grize.

“Kadvest Group” je u problemu, jer ne mogu da nabave građevisnku dozvolu za svoj projekat, pa Branko pregovara sa Nevenom Maksićem, sekretarom Ministarstva građevinarstva, kako bi on zastupao njegove interese. Aleksandra primećuje da Adam ima impulsivni temperament na oca i preti mu da će se okrenuti protiv njega kao što je i protiv Branka, ako ne obuzda svoje ponašanje. Adam i Ognjen se posvađaju na poslu u “Konstant Holdingu”, ali Adam sasvim neočekivano reši da renovira Ognjenovu kancelariju kao znak pažnje.

U seriji Dinastija 44. epizoda glavne uloge igraju: Branimir Popović, Ana Savić, Predrag Bjelac, Marija Karan, Aleksandar Radojičić, Sergej Trifunović, Andrej Jemcov, Magdalena Mijatović, Milena Živanović, Milutin Mima Karadžić…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

ZABRANJENO SVAKO KOPIRANJE TEKSTA

Foto Printscreen

Izvor filmitv.rs

Najnovije