Sadržaj epizoda

BESA 2 epizoda 7: Driton kreće u RAT protiv klana SOKOLJI! Dardan ima TAJNI PLAN!

Uroš se krije od Dardana, Una želi da ostavi Luku, ali dolazi joj neočekivani gost

Published

on

Besa 2 epizoda 7 donosi nam uvid u Uroševe dane koje provodi u zatvoru Spuž, čekajući priliku da se sretne sa Dardanom. Hoće li dobiti šansu za osvetu i šta ga čeka na tom putu?

Uroš Perić započinje svoj život u zatvoru u Spužu u kome kaznu služi i Dardan Beriša. Pokušava da ne privuče Dardanovu pažnju pre vremena, ali to postaje teško zbog maltretiranja koje trpi. Dardan je uz svoju staru ćeliju dobio natrag i mobilni telefon kojim ovoga puta zove Isu, svog najvernijeg saradnika, i saopštava mu svoj tajni plan.

Kada Driton shvati da ga je rođak Iljir iskoristio i nadigrao odlučuje da mu se osveti. U luci će isplivati Enverov leš sa jednim, naizgled slučajnim detaljem, koji će policiji ukazati na navodnog ubicu.

Hoće li Petrit uspeti da privede Iljira?

Inspektorka Lara Pirš obraća pažnju na telefonski poziv koji će uznemiriti Petritovu asistentkinju Gretu.

Posle smrti majke i brata Una shvata da ne može da nastavi život u Lukinom svetu i odlučuje da joj je potrebno vreme da razmisli šta dalje. To vreme naglo će prekinuti osoba koju Una nikako nije očekivala.

Besa 2 uloge tumače: Radivoje Raša BukvićArben BajraktarajMiloš TimotijevićLana BarićGresa PalaskaMensur SafkiuSebastijan CavazaMilica GojkovićMilan MarićRelja PoopovićFlorist BajgoraDušan KovačevićTristan Halilaj

BONUS VIDEO Aleks Igo – Nova krimi-drama samo na kanalu FOX CRIME

 

BONUS VIDEO Serija SUTON – Misteriozna krimi-drama od 8. novembra, ponedeljkom na kanalu FOX CRIME

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo / Adrenalin / Sergej Radović

Izvor FILM I TV

 

Najnovije