Domaće serije

IGRA SUDBINE: U trećoj sezoni NAJZGODNIJI srpski glumac! Zbog njega će Mila ostaviti Aleksu?

Evo kome će svojim mišićima on POMRSITI KONCE! Aleksa – čuvaj se!

Published

on

Igra sudbine zvanično je počela sa radom na trećoj sezoni i novih 170 epizoda. Kako je to Milica Milša otkrila u emiciji „Kec na 11“ novi ciklus imaće mnogo više zapleta, likova i dešavanja od kojih će gledaoci neretko ostajati bez daha. Nova sezona emituje se već u februaru, a kako je glumica potvrdila radnja će biti smeštena godinu dana nakon emitovanja poslednjih dešavanja sa kraja druge sezone.

Ono što nas naročito raduje jeste to što će u novim epizodama doći do velikih promena i u samoj glumačkoj postavi, te će novi likovi doneti pravu pometnju u već postojeće veze i odnose.

Veliko pojačanje u novim epizodama biće i glumac Sloba Stefanović koji osim neospornog talenta u treću sezonu serije „Igra sudbine“ donosi i fenomenalan fizički izgled kojim će, ne sumnjamo, zabiberiti dešavanja na ljubavnom planu među glavnim parovima.

Milica Milša otkrila je da će Stefanović u seriji igrati fitnes trenera, a na šaljivo pitanje Boška Jakovljevića kome će u seriji najvišđe trebati njegove usluge, Milša je uz osmeh poručila: „Pa kako kome, svima nam treba“!

Na jednoj od fotografija koje je glumica podelila na svom instagram storiju videli smo da je jedna od klijentkinja ovog fitnes instruktora i Mila Galić čiji lik u seriji tumači Olja Lević. Hoće li Aleksa dobiti ozbiljnu konkurenciju? Do sada su Aleksa i Luka, koje tumače Luka Raco i Stevan Piale, u seriji najčešće paradirali pred kamerom bez majice, ali čini se da ovog puta sa Slobom Stefanovićem dobijaju ozbiljnu konkurenciju.

Momci, držite se, i čuvajte devojke!

Slobodan Stefanović je jedan od vodećih glumaca mjuzikla u Srbiji. Prvak je Pozorišta na Terazijama u Beogradu.

 

Rođen je 21. avgusta 1977. godine u Novom Sadu. Posle završene Karlovačke gimnazije u Sremskim Karlovcima, upisuje Akademiju umetnosti u Novom Sadu – odsek gluma, u klasi prof. Vide Ognjenović.

Na III godini Akademije dobija glavnu ulogu u komediji “Svetislav i Mileva” u izvođenju ansambla SNP iz Novog Sada i time započinje svoju profesionalnu karijeru.

2000. godine snima prvi film “Ona voli zvezdu” u Beogradu a zatim dobija i prvi pozorišni  angažman u Narodnom pozorištu u Beogradu, u predstavi “Mileva Ajnštajn”.

U to vreme Pozorište na Terazijama je organizovalo audiciju za prijem novih članova u ansambl, na koju se prijavilo više stotina mladih glumaca. Slobodan je prošao audiciju i tako postao deo nove mlade glumačke postave Pozorišta na Terazijama. Predstave koje je do sada odigrao u matičnom pozorištu su Briljantin, Jubilej, Kiss me Kate, Pop Ćira i Pop Spira, Korus Lajn, Život Jevremov, Svadba u kupatilu, Kabare, Na slovo, na slovo, Producenti, Grk Zorba, Zona Zamfirova, Mamma Mia, Fantom iz opere…

U isto vreme ne izostaju ni angažmani u ostalim beogradskim pozorištima.

Učestvovao je u mnogim serijama i TV formama među kojima su Stižu dolari, Ljubav i mržnja, Ljubav, navika, panika, Podijum, Ona voli zvezdu, Kuća sreće, Kuku ku Vasa, Bela lađa, Dama bez blama, Vojna akademija, Zvezdara, Zaboravljeni umovi, Sinđelići, Mamula, Vojna akademija 2… (2013)

Na poziv Cheta Walkera, brodvejskog reditelja i koreografa sa kojim je imao više nego uspešnu saradnju na predstavi”Kabare”, Slobodan je boravio u najstarijoj školi za mjuzikle “Jacob’s Pillow” u Americi, gde je usavršavao svoja znanja iz ove oblasti.

Sinhronizovao je veliki broj crtanih filmova: Pepeljuga (Princ), Lion King (Simba), Ben Ten (Ben Ten), Petar Pan (Petar Pan), Arthur Christmas in 3D (Arthur), Štrumpfovi u 3D (Trapa), Big&Small (Small), Tri medvedaHubsiMala princezaSkajlendW.I.T.C.HBeybladeCarsWaybulooYin Yang YoDinosaur KingSing, Lepotica i zver..

Dobitnik je mnogih nagrada na festivalima i unutar matične kuće – među kojima su nagrade za najboljeg mladog glumca na Joakim festu za predstavu “Heroji”, nagrade za uloge u predstavama “Kabare”, “Briljantin”, kao i Godišnja nagrada Pozorišta na Terazijama za 2011, za uloge u predstavama “Producenti” i “Grk Zorba”. Slobodan je dobitnik jedne od najprestižnijih glumačkih nagrada “Zoran Radmilović” za 2013, za ulogu “Manulaća” u predstavi “Zona Zamfirova”, koju dodeljuje dnevni list “Večernje novosti”, kao i nagrade “Zoran Radmilović” koju dodeljuje istoimeno pozorište u Zaječaru. Nagradu grada Beograda je dobio kao najbolji glumac u 2017. godini za ulogu Fantoma u predstavi “Fantom iz opere”, a Pozorište na Terazijama mu je dodelilo i Godišnju nagradu za istoimenu ulogu.

Slobodan je autor i voditelj popularnog kulinarskog šou programa “Mr. Kitchen” koji se emituje na Top TV, Nova M i Nova BH.

BONUS VIDEO Aleks Igo – Nova krimi-drama samo na kanalu FOX CRIME

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printskrin

Izvor filmitv.rs

 

Najnovije