Domaće serije

„Igra sudbine“: Otkrivamo TOP 6 činjenica koje niste znali o trećoj sezoni! Evo do kada će se emitovati

Nova produkcija, novi studio, čak 20 novih lica i još mnogo toga čeka nas u nastavku najgledanije domaće serije

Published

on

Ponovo radi mašinerija zvana “Igra sudbine”! Posle više od 420 epizoda, koliko će brojati druga sezona, glumci su pre desetak dana ušli u studio i vredno rade na novim avanturama omiljenih TV likova.

Premijera treće sezone planirana je, kako trenutno stvari stoje, za petak, 4. februar u 20.00 na TV Prva. A mi vam u nastavku donosimo ŠEST ČINJENICA o novom ciklusu popularne domaće sapunice “Igra sudbine”.

Novi junaci

U nastavku serije nećemo gledati Dijanu Erski, Noru Zalad i Višnju, ali zato se ekipi priključilo čak 20 novih glumaca. Uz glavne aktere, gledaćemo i potpuno nove junake koji će osvežiti priču i doneti joj nove zaplete.

Snima se 170 epizoda

U početku je planirano 160, ali na kraju je odlučeno da treća sezona ima ukupno 170 epizoda. Snimanje će trajati šest meseci. Pauze u emitovanju neće biti, tako da ćemo odmah po završetku drugog ciklusa gledati nove nastavke. Još nije poznato hoće li se serija prikazivati tokom leta i da li će posle 600 epizoda biti stavljena tačka na “Igru sudbine”.

Igra sudbine: Ekipa na okupu

Epizode će biti duže

Za razliku od prve i druge, u trećoj sezoni epizode neće trajati po pola sata – biće duže! Premijera trećeg ciklusa sadržaće dve epizode, odnosno trajaće kao celovečernji film.

Stiže Mira Banjac

Velika jugoslovenska i srpska glumica Mira Banjac najveće je glumačko pojačanje treće sezone. Mada je nećemo gledati od početka novih epizoda, slavna umetnica pridružiće se uskoro ekipi na setu. Mira je pristala da zaigra jednu od uloga na nagovor scenariste Žarka Jokanovića, koji je otkrio da glumica redovno prati “Igru sudbine”.

Zbog čega je promenjena produkcija?

Iako je sa “Igrom sudbine” postigla najveći uspeh, “Smart media” je odustala od nastavka snimanja serije. Po kuloarima su mogla da se čuju razna nagađanja zbog čega je došlo do ovakve odluke, ali je producentkinja Svetlana Drinjaković za portal Film i TV otkrila kako je “Smart media” stavila tačku na ovu telenovelu isključivo zbog dva nova projekta na kojima uveliko radi.

Novi studio – nova iznenađenja

Sa novom produkcijom, “Igra sudbine” se preselila u tri nova, velika studija. Tako će vila Kanački, kao i kompanija “Kan Holding” dobiti nove prostorije, a i postojeće će biti mnogo veće od onih koje smo gledali u prethodnim sezonama.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo / Printscreen Instagram

Izvor filmitv.rs

Najnovije