Domaće serije

IGRA SUDBINE Otkrivamo SVE o 3. sezoni: Luka i Una dobiće SINA! Njegovo ime će vas ODUŠEVITI!

Luki i Uni se spremaju teški dani…

Published

on

Stevan Piale među prvim je glavnim zvezdama serije „Igra sudbine“ koji se pojavio na setu treće sezone popularnog TV hita. Naravno, ne računajući nezaobilaznu Milicu Milšu u roli moćne Ade Kanački. I baš će nam Stevanov lik Luka Kanački prirediti najzanimljivija iznenađenja u novim epizodama.

Kao što znamo, situacije je trenutno veoma komplikovana. Stevan je u bolnici i biće spasen jedino zahvaljujući matičnim ćelijama deteta za koje nije ni znao da ga ima. Reč je o Žaklininoj ćerkici, za koju se, eto, ispostavilo da nije i Vidova, već baš Lukina.

Zbog ovoga je Una u velikoj nedoumici. Ovo saznanje u potpunosti će promeniti njen odnos sa Lukom. Kao smo videli iz razgovora sa Adom Kanački, Una je umorna od svega i želi da pronađe malo mira za sebe kako bi se smirila i sredila svoje misli. Još je rano da predviđamo da li to znači da će Una napustiti Luku, ali jedno je sigurno.

Kako portal Film i TV saznaje, šta god Una odlučila o svojoj sudbini i sudbini njene veze sa svojim trenutnim suprugom, Luka će ostati odgovoran za njihovo dete, i on će se starati o njemu. A ono što, naravno, sve najviše zanima jeste šta će Luka i Una dobiti – sina ili ćerkicu, i kako će ga nazvati?

I mi smo to otkrili. Luka i Una dobijaju sina, a njegovo ime će vas – oduševiti. Lukin i Unin sin zvaće se, verovali ili ne – Aleksa. I sami možete zaključiti zbog koga.

Hoće li Aleksa rasti uz oca i majku, ili će se Una i Luka, zbog svega što se izdešavalo, ipak razvesti, to još ne znamo, ali uskoro ćemo saznati.

Premijera treće sezone zakazana je za početak februara, a tada će svi aduti i skriveni kečevi u rukavu Žarka Jokanovića – biti otkriveni.

Odbrojavanje počinje.

BONUS VIDEO Aleks Igo – Nova krimi-drama samo na kanalu FOX CRIME

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo / IMDb

Izvor filmitv.rs

Najnovije