Domaće serije

Igra sudbine 404. epizoda: ŠOK! Ada otkriva ko je Norin i Vidov OTAC!

Zanemećete od iznenađenja. Nije Vukašin, ali jeste ON

Published

on

Igra sudbine 404. epizoda, koja je na programu u utorak 11. januara od 20.00 na TV Prva donosi nam jedno od većih iznenađenja u ovom delu serije. Biće to šok od kog će se neki junaci teško oporaviti.

Katarina pokušava da shvati kako je moguće da Luku sada može da spasi nešto drugo, a ne matične ćelije sopstvenog deteta. Dok inspektorka Stana svojim „naučnim metodama“ pokušava da iznudi poljubac od Dode, u kancelariju iznenada ulazi Nora, koja se vratila da iznenadi svog dragog.  Vidimo, biće frke, ali onolike kolika će se dogoditi kada se otkrije sledeće.

Dok sede na ručku i razgovaraju, Ada shvata da se Nikša Korlat zabavljao sa Norinom i Vidovom majkom pre nego što je otišla u Ameriku i da je možda upravo on njihov otac.

Glavne uloge u seriji Igra sudbine 404. epizoda igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Milica Tomašević, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Dragana Mićalović, Ammar Mešić, Jelena Đukić, Iva Štrljić, Danina Jeftić, Lidija Vukićević, Mina Lazarević, Ivan Tomović…

BONUS VIDEO Aleks Igo – Nova krimi-drama samo na kanalu FOX CRIME

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo / IMDb

Izvor filmitv.rs

 

Najnovije