Komentar

Da li Sofija i Matija iz serije “Igra sudbine” zaslužuju da ponovo budu zajedno? Hoće li imati srećan kraj?

Ima li nade za ovaj ljubavni par, ili je odavno sve izgubljeno?

Published

on

Činili su zla dela. Tokom skoro 400 epizoda serije “Igra sudbine” zbog Matije i Sofije mnogi su propatili, a nekima su do te mere zagorčali život da bi im najmanja kazna bila večna patnja. Ipak, Matija se pokajao, nakon što ga je život pošteno “išibao po leđima”. Najpre zatvorom, a zatim i šlogom. Pokazao je Adi Kanački, svojoj tetki koja ga je odgajila, da se promenio i vrati na pravi put.

Sa druge strane, u poslednjih epizodama dalo se naslutiti da bi na istu stazu mogla da zakorači i Sofija Šubarević. Dugo je bežala od prošlosti, ali ju je ona konačno sustigla i u najgorem trenutku otvorila oči.

Pravi prijatelji nisu bili oni koji su joj pomagali da čini zlo, nego oni koji su joj se na kraju našli u zlu. A pre svih, to je Ada Kanački. Njena pružena ruka biće slamka spasa za tugom slomljenu dušu nesrećne manekenke. Mnogi se nadaju da će ta nežna ruka pomirenja biti i magični štapić, koji će bivši “zlicu” pretvoriti u anđela.

Hoće li se tako, napokon, dva posrnula roba tame pronaći u mraku i jednom drugom upaliti svetlo nade? Mogu li posle svega Sofija i Matija oživeti svoju ljubav? Jer, uprkos zlu koje ih je nekada spajalo, ljubav je bila ta koja im je pomogla da prežive najteže trenutke.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Najnovije