Domaće serije

IGRA SUDBINE Otkrivamo: Evo KADA će se MILA PORODITI! I da li će dobiti SINA ili ĆERKU?

Za sve ljubitelje omiljenog TV para stižu SJAJNE VESTI!

Published

on

Igra sudbine već duže od dve godine apsolutni je hit koji ne silazi sa trona najgledanije domaće serije. Iz nedelje u nedelju, avanture Kanačkih i Ožegovića prati bar milion gledalaca, zahvaljujući čemu je ova serija nagledaniji domaći TV program u kontinuitetu. Pored toga što je i najduže emitovan. A da smo daleko od kraja to znamo već svi.

Iako se druga sezona bliži kraju, treća je odmah iza ugla. I čeka nas spremna, što bi se reklo – kao zapeta puška. A kada opali, barem prema onome što se može zaključiti na osnovu reči scenariste Žarka Jokanovića i glumačke ekipe – nećemo znati šta nas je snašlo.

Novinarski tim našeg portala posetio je pre nekoliko dana set treće sezone i tamo otkrio mnogobrojne zanimljivosti. Jedna od glumica sa kojima smo razgovarali bila je i Olja Lević koja u seriji tumači lik jedne od glavnih junakinja, svi znamo, Mile Galić.

Olja nam je otkrila mnogo zanimljivosti o predstojećim epizodama, ali podelila je sa nama i jednu važnu novost kada je reč o završetku aktuelnog ciklusa, a ona se odnosi na Milin trenutni status koji se može nazvati „drugo stanje“.

Naime, zanimalo nas je kada će se Mila konačno poroditi i ostvariti i kao majka, i naravno, da li će ona i Aleksa dobiti sina ili ćerkicu.

– Još nisam imala priliku da u novoj sezoni stanem pred kamere sa detetom koje bi trebalo da glumi Aleksino i Milino dete u trećoj sezoni, odnosno u onom periodu kada je beba već porasla i starija je godinu dana. Jednostavno, još nisu došle na red te scene za snimanje. Ali vi ćete svakako dobiti odgovor na vaše pitanje pre nego što zađemo u treći ciklus. Scenu sa Milinom bebom videćemo u poslednjoj epizodi druge sezone, a da li će dobiti sina ili ćerku, to još ne mogu da vam otkrijem – poručila je lepa glumica, priznajući da su nju, kao i njene kolege, prilično inspirisali novi glumci i likovi koje ćemo gledati u novim epizodama.

– Doneli su potpuno novu energiju i osvežili i nas i seriju – iskrena je Olja.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Ivana Karić

Izvor Film i TV

Najnovije