TV

IGRA SUDBINE: Slaviša Čurović (Orlando) OTKRIVA zašto je NAPUSTIO seriju: Bilo je DOSTA…

Negativni komentari na račun treće sezone pljušte na internetu

Published

on

Početak treće sezone maratonske sapunice “Igra sudbine” obeležili su odlasci omiljenih likova, kao što su Una, Dijana Erski, Doda i Nora, ali i negativni komentari većine gledalaca na promene u radnji serije. Na društvenim mrežama i forumira posebno se ističu oni u kojima se izražava nezadovostvo zbog načina na koji je “opravdan” Unin izostanak iz priče.

Pre nego što su Dragana Mićalović, Iva Štrljić, Ivana Dudić, Miki Damjanović i još nekoliko njihovih kolega odlučili da ne nastave snimanje, “Igru sudbine” su napustili Slaviša Čurović i Božidar Zuber. Čuveni tandem Orlando i Bajo bio je zadužen za smešne dogodovštine u biznis klubu, koji su vodili zajedno sa Ivanom Ožegovićem.

– Zovu ljudi i pitaju što nas nema, stalno nam pišu putem “Instagrama”. Tako se, jednostavno, dogodilo. Zasićenje je bilo veliko. Makar sa moje strane, a verovatno i sa druge. Dosta je bilo – rekao je Slaviša Čurović u emisiji “Kec na 11”.

Na konstataciju da je to bio “kompromisan razvod”, Slaviša je odgovorio:

– Ne znam, kako god. Jednostavno, sebe sam preforsirao, prihvatio sam mnogo projekata i nisam znao gde udaram. Bilo me je svuda, sam sebi sam bio dosadan. Radilo se previše, tako da je bilo dosta.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Najnovije