TV

MIKI DAMJANOVIĆ (Doda) OTKRIVA da li žali što je NAPUSTIO seriju IGRA SUDBINE

Mnogima omiljeni Doda oduševiće publiku kao komičar u popularnoj seriji “Kolo sreće”

Published

on

Milorad Miki Damjanović, Iva Štrljić i Mina Lazarević napustili su seriju “Igra sudbine”, ali nisu prekinuli druženje. Ovaj trojac, zajedno sa Stevanom Pialeom, ovih dana nastupa širom Srbije u poetsko-muzičkom kabareu “Čeznem da vam kažem”, čiji je autor upravo Miki.

I dok Iva Štrljić mudro ćuti o velikoj ulozi u novoj seriji, koju će uskoro početi da snima, Mikija Damjanovića uskoro ćemo gledati u popularnoj telenoveli “Kolo sreće”.

– Ostao sam u produkciji “Smart media” i za TV Prva snimam seriju “Kolo sreće”. Dobio sam vrlo lepu i duhovitu ulogu. U pozorištu jesam odigrao komičan repertoar velikim komediografa, ali televizijska publika me ne zna kao komičara, tako da mislim da će me sada upoznati – rekao je u emisiji “Eksploziv” Miki Damjanović.

Na pitanje da li žali što je napustio seriju “Igra sudbine”, Miki je odgovorio:

– Ne mogu da kažem da mi je žao. Žao mi je što su tamo neki moji prijatelji. Ja sam dobio ponudu dok se još nije znalo da će se snimati treća sezona. Želim im svu sreću. Ponekad vas put odnese na drugu stranu, pa prihvatite neke druge poslove – poručio je mnogima omiljeni Doda.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Najnovije