TV

MILE KUPUS stvarno POSTOJI! Prijatelj je ovog glumca iz serije “Igra sudbine”

Glumac Marko Radojević stekao je simpatije gledalaca zahvaljujući ovom simpatičnom liku

Published

on

Mile Kupus je jedan od novih likova u seriji “Igra sudbine”, koji je, čini se, izazvao najveću pažnju među gledaocima. Tako je mladi glumac Marko Radojević došao u žižu javnosti, koji kaže da su ljudi počeli da ga prepoznaju na ulici.

– Lik je malo čudan, nesvakidašnji. Interesantan je i lepo napisan, tako da sam shvatio da će odmah biti primećen – rekao je Marko Radojević, za koga su mnogi pomislili da je iz Vojvodine, a zapravo je iz Niša. – Vojvođanski akcenat “skockao” sam po Balaševiću, a i po tome kako je meni ušlo u uvo. Tako je krenulo i tako se sada nastavlja.

Na pitanje kako je došlo do ideje da se njegov lik zove Mile Kupus, Marko otkriva da je njegovom imenu kumovao Stevan Piale. Evo i kako.

– Stevan je, zaista, sreo momka koji se zove Mile i kome je nadimak kupus. Upisao ga je u telefon Mile Kupus. Ispričao je tu priču Žarku (Jokanović), a onda je on došao na ideju da ubaci taj lik u seriju – otkriva Marko, dodajući da se nije nadao da će postati stalni član ekipe.

– Bio je kasting, na kojem sam bio za neke male uloge. Dobio sam da igram Mileta Kupusa, koji nije bio u planu da se širi. Međutim, njima se to dopalo i jedan snimajući dan prerastao je u deset. A deset dana je preraslo u celu treću sezonu.

Pre nego što je zaigrao u “Igri sudbine”, Marko je bio primećen u epizodnoj ulozi u seriji “Azbuka našeg života”. Tumačio je lik Pepea, Lukinog dečka.

– Trenutno snimam “Heroje Halijarda” za Contrast studios. Ozbiljan projekat i produkcija, tako da će taj film i serija (“Vazdušni most”, prim.aut) nadmašiti mnoga očekivanja i standarde. Uskoro izlazi film “Bilo jednom u Srbiji” Petra Ristovskog. Na relaciji sam Niš – Beograd, autoput mi je druga kuća – rekao je Marko, koga ćemo u budućnosti češće viđati na malom i velikom ekranu.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Najnovije