Domaće serije

Milan Marić otkriva SVE o seriji PAD! Evo KAKO će izgledati njegov ŽARKO LAUŠEVIĆ!

Posle Tome Zdravkovića Milan Marić postaje Žarko Laušević

Published

on

Serija „Pad„, zasnovana na autobiografiji Žarka LauševićaGodina prođe, dan nikada uskoro počinje sa snimanjima, a privilegija da dočara našeg poznatog glumca pripala je Milanu Mariću. Ovim izborom bio je zatečen i sam Marić, koji je, kako on kaže, ponudu da posle Tome zaigra u još jednom biografskom filmu, i to o životu Žarka Lauševića dočekao u neverici.

– Knjigu sam pročitao još kada je izašlo prvo izdanje, a scenari serije je prilično emotivan i kompleksan, samim tim je i ogroman izazov za sve nas – poručuje glumac koji je tokom prethodne godine ostvario uloge u pomenutom „Tomi„, ali i u serijama „Besa“ i „Državni službenik„. Ipak, pred njim je, kako to i sam priznaje – nova vrsta izazova.

O Žarkovom životu Milan ne zna mnogo, tako da će u okviru zadatih okvira graditi svog Lauševića, koji će biti fiktivni lik koji je on sam osmislio, ali će se truditi i da sebe izmesti iz zone komfora i da se udalji od sopstvenog senzibiliteta kako bi uspeo da „otključa“ Žarka u sebi.

– Sa Žarkom sam radio na seriji „Državni službenik“, ali o ovom projektu još nismo stigli da razgovaramo. U svakom slučaju, važno je shvatiti da svrha ove serije nije dokumentarna rekonstrukcija događaja, već pokušaj da se dočaraju vreme i ljudi unutar takvog ludog vremena – zaključuje Marić.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Izvor Film i TV/Blic Super TV

Najnovije