Domaće serije

EKSKLUZIVNO: URGENTNI CENTAR dobio PETU sezonu! A stiže i VELIKO pojačanje! Evo o kome je reč!

Urgentni centar postaje pravi KLAN!

Published

on

Urgentni centar kultna domaća medicinska serija, kako je to najavio na svom instagram profilu Goran Stamenković, direktor produkcije Emotion koja potpisuje ovaj serijal, dobija i petu sezonu.

Iako su pripreme za snimanje četvrtog ciklusa tek počele, i još nije tačno poznato kada će se emitovati četvrti nastavak, Goran Stamenković je u Instagram storiju najavio da je serija dobila odobrenje za petu sezonu, ali ne samo to. Stamenković je najavio i veliko pojačanje koje stiže u novim epizodama, a to će biti zvezda serije „Klan„, glumac Aleksandar Dimitrijević.

Hoće li čuveni Šok obući doktorski mantil ili ga čeka neka druga rola u popularnoj seriji tek ćemo saznati, ali za sada je sigurno da će „Urgentni centar“ dobiti prijatno osveženje. A hoće li Dimitrijević biti i poslednje novo lice koje ćemo gledati u nastavku serijala, to ćemo otkriti uskoro.

Ono što je za sada potvrđeno jeste to da se u četvrtoj sezoni u standardnoj glumačkoj postavi nalazi i verovatno najveća muška zvezda serijala Ivan Bosiljčić, a prema nekim šuškanjima u nastavku ćemo gledati i najveću žensku zvezdu – Slobodu Mićalović.

Olja Lević, takođe, najverovatnije ostaje u timu „Urgentnog centra“, mada tu odluku tek treba zvanično da donese zbog obaveza koje ima u seriji „Igra sudbine“.

Jedno je sigurno – za oproštaj od ekipe u belom, još je rano! „Urgentni centar“ gledamo bar još dve godine. A šta je sa „Dinastijom“?

SPECIJALIZANT: Od 22. februara na kanalu FOX Life

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen Instagram

Najnovije