STARS

HOROR! Ammar Mešić i Luka Raco zamalo završili u čeljustima AJKULE! Sekunde ih delile do FATALNOG ISHODA

Jezivo iskustvo koje junaci “Igre sudbine” nikada neće zaboraviti

Published

on

Ammar Mešić, koga već treću godinu gledamo na TV Prva kao Strahinju u seriji “Igra sudbine”, otvoreno je govorio o svojim strahovima u jednom podkastu.

– Imam strah od visine i od zmija. Takođe, imam strah od nepoznatog i od dubina. Ovaj poslednji sam “prebrodio” poslednji put kada sam bio u Egiptu. Išao sam na ronjenje na dubini od 10 metara. Sa mnom je bio instruktor koji mi je objasnio šta treba da uradim ukoliko mi voda uđe u masku. Međutim, od straha, pola sam ga slušao, a pola nisam. Bilo mi je bitno samo da odmah zaronimo da ne bih previše razmišljao – započinje priču o svojim strahovima Ammar Mešić.

Krenuli su da rone polako, ali u jednom momentu voda je počela da mu ulazi u masku.

– To je bio takav adrenalin, srce je htelo da mi iskoči. Iako znam da sve vreme imam kiseonik, i da mi ništa neće biti. Uhvatio sam instruktora za ruku i počeo da mu pokazujem kako želim da idem na površinu. On mi pokazuje rukom na masku, objašnjava mi nešto, a ja, ne da ne vidim, nego panično razmišljam: “Daj mi samo vazduha” – ispričao je Ammar Mešić, koji tada nije znao da će se uskoro suočiti sa još većim strahom.

Naime, prilikom snorkelinga (ronjenje sa maskom), na kojem je bio sa Lukom Racom i Milicom Tomašević, mladi glumci su imali bliski susret – ni manje ni više nego sa AJKULOM!

– Sećam se da je Milica bila sa instruktorom, dok smo Raco i ja plivali malo dalje od njih. U jednom trenutku, kako smo plivali sa maskama i perajima, video sam ispod sebe nešto ogromno. Onda sam na trenutak izronio i ponovo zaronio kako bih bolje pogledao. Shvatio sam da ispod nas pliva ajkula – i to na otvorenom moru – otkriva mladi glumac.

Zanemeo je u trenutku. Udario je Luku i pokazao mu na ogromnu priliku ispod njih. A onda je nastala panika.

– U pitanju je bila ajkula od desetak metara, koja je plivala tik ispod nas. Počeli smo da vičemo: “Ajkula, ajkula!” Onda je do nas doplivao instruktor, koji ju je osmotrio i zatim rekao: “Sve je u redu, to je kit ajkula. Ona je bezopasna. Hajde da je pratimo”. Međutim, mi smo mu odgovorili: “Ma, prijatelju, kakvo praćenje, vrati nas na brod”.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Instagram Printscreen / Youtube Printscreen

Najnovije