Top Story

AZBUKA NAŠEG ŽIVOTA 2: ŠOK! Vesna se neće pomiriti sa Urošem! U njen život STIŽE JAK MUŠKARAC…

Otkriveno po kom romanu će se snimati deo druge sezone hit serije

Published

on

“Azbuka našeg života” nedavno je završila svoj TV život na malom ekranu. Ali, samo kada je reč o prvoj sezoni, koja je rađena po romanima Mirjane Bobić Mojisilović“Azbuka mog života” i “Muška azbuka”.

I pre nego što smo se oprostili od Vesne i Uroša, stigla je vest da će se zbog velikog interesovanja gledalaca snimati i drugi ciklus. Kreatorka i rediteljka Jelena Bajić Jočić najavila je da će novih 10 epizoda biti urađene po motivima Mirjanine treće knjige, a sada je stigla i vest o kom romanu je reč.

“Kontrast studios” je kupio prava za moj roman “Tvoj anđeo čuvar”, po kome će se ekranizovati deo sledeće sezone “Azbuke našeg života” – rekla je književnica za “Novosti”.

A u sinopsisu romana “Tvoj anđeo čuvar” piše da je reč o “uzbudljivoj, duhovitoj i potresnoj priči o ljubavi, ljubomori, padu i ustajanju, o gubitku i ponovnom osvajanju vlastitog života”. Ovo je knjiga o strahu i drhtanju, buci i besu, o popuštanju, slabosti i snazi, o jakoj ženi koja sreće jakog muškarca i prepušta mu se.

– Ovo je priča o gubitku sebe, ali i pronalaženju sebe. Moto knjige je “snaga je ženskog roda” – rekla je svojevremeno Mirjana.

Snimanje druge sezone trebalo bi da počne tokom oktobra i trajaće do kraja januara 2023. Nastavak će biti u jesenjem i zimskom ambijentu. O terminima emitovanja odlučiće Telekom Srbija, producent serije, ali Jelena veruje da će biti u sezoni jesen-zima 2023. godine.

– Nastavljamo tamo gde smo stali, ali biće određene vremenske elipse od nekoliko meseci. Imaćemo pojačanje u vidu jedne značajne muške uloge. Vesna i Uroš će negovati svoj odnos i ljubav na jedna poseban način, Ana će se naći u okolnostima na koje nije spremna, Marta i Luka će u krucijalnim trenucima biti oslonac roditeljima, Sunčica i Lidija će imati svoje životne tokove, Relja i Sara… Pa, videćete – otkriva je, nedavno, Jelena.

Sada sigurno znamo da će novi, snažan muškarac, koji će ući u Vesnin život, biti njen “anđeo čuvar”. Izgleda da od pomirenja sa Urošom nema ništa.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Miša Obradović

Najnovije