Sadržaj epizoda

TAJNE VINOVE LOZE 2. sezona 13. epizoda: ŠOK! Kosta je Vukov brat?

U sredu, 20. aprila, od 20.00 na RTS 1

Published

on

Tajne vinove loze 2. sezona 13. epizoda: Danica saznaje od Dragića da mu je Kosta pretio da odustane od napada na Tomoviće i da mu proda vinograd koji je kupio. Ona zatim poziva Kostu. Iznenađen, on je pita odakle joj njegov broj, a Danica mu odgovara da je to manje važno od onog o čemu želi sa njim da porazgovara.

Advokatica govori Jeleni kako sumnja da Vuk ima negde neke deonice i ofšor račune, jer joj je nemoguće da čovek koji toliko dobro posluje nije “sa strane uštedeo neki dinar”.

Po povratku kući, Linu čeka neprijatno iznenađenje. Kroz otvoreni prozor vidi da je Šandor došao i da razgovara sa Zoranom. Došao je pod izgovorom da donese fakture, jer nije mogao da pronađe Ružu. Po odlasku, ona se nudi da ga isprati. Ispred kuće, Šandor joj govori da treba da je bude sramota što vara divnog muža. Ona ga pita šta želi od nje, a Šandor joj kaže kako želi do sutra da mu donese pet hiljada evra ili će njene gole slike da vidi cela njena porodica.

Danica se sastaje sa Kostom. Predlaže mu da se udruže, ali on joj otvoreno preti i stavlja joj do znanja da će morati da mu proda svoj šer. Njoj ne preostaje ništa drugo nego da se povinuje Kostinoj naredbi.

Kosta dobija rezultate DNK testa u kojem piše da se uzorak kose Vladislave Tomović, iliti Ruže, poklapa sa njegovim, što znači da je u srodstvu i sa njom, i sa Vukom i Zoranom.

U drugoj sezoni domaće serije “Tajne vinove loze” uloge igraju: Sloboda Mićalović, Vojin Ćetković, Milica Zarić, Nebojša Milovanović, Vanja Nenadić, Dragan Petrović, Anita Mančić, Dara Džokić, Marko Vasiljević, Mina Obradović, Luka Grbić, Jovo Maksić, Sena Đorović, Branislav Jerković, Dragan Sekulić, Nikola Kojo…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Najnovije