TV

MATIJA SE NEĆE VRATITI SOFIJI? Pavle Jerinić otkriva zašto mu je teško pao rastanak! Odlazi…

Evo zašto su on i Matea Milosavljević teško podneli scenu opraštanja

Published

on

Publika je ove nedelje plakala kraj ekrana dok je gledala epizode serije “Igra sudbine”. Kao jedna od najemotivnijih scena nove sezone serije, prema mišljenju publike, definitivno je rastanak Matije i Sofije i njegovo opraštanje pred polazak na operaciju mozga u London.

Sudeći po reakcijama obožavalaca, Matija i Sofija su odjednom postali protagonisti serije, veliki pozitivci i ljubavni par za koji milioni gledalaca navijaju. Ta činjenica je iznenadila glumca Pavla Jerinića, koji u seriji tumači lik Matije. Kako i sam ističe, njegov lik je doživeo preobražaj i iz antagoniste je postao protagonista. I to je publika prepoznala.

– Niko nije očekivao ovakvu scenu, tako da je nezahvalno da vam pričam o tome šta će se dalje dešavati – rekao je Pavle Jerinić. – Bilo je prilično emotivno snimati scenu opraštanja. Na stranu to što smo je snimali nasred ulice, ta scena je simbolički za mene i Mateu Milosavljević značila mnogo. Naročito posle toliko godina zajedničkog rada, mi smo postali ozbiljni i dragi prijatelji. Taj rastanak je i za nas teško pao, kao i za publiku.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto  Printscreen

Najnovije