Domaće serije

KALKANSKI KRUGOVI 2 Vojin Ćetković otkriva KADA gledamo DRUGU SEZONU i kada počinje SNIMANJE!

Hoćemo li nove epizode pratiti ove godine?

Published

on

Kalkanski krugovi po mišljenju mnogih jedna od najboljih serija emitovanih tokom protekle godine iščekuju se kao leto posle ovih dugih i hladnih dana. I kao što proleće nikako da grane i zablista, tako i „Kalkanski krugovi“ još čekaju da se priče iz Zabrana vrate u punom sjaju sa novim epizodama.

Iako nam je Đorđe Milosavljević jesenas natuknuo da je počeo rad na scenariju za drugu sezonu, a zatim se početkom godine i Milutin Karadžić kao reditelj ove serije u produkciji FireFly-a i Telekoma Srbije nadovezao sa informacijama o nastavku, činjenica je da konkretnih informacija o novim epizodama još nema.

Ili možda, ipak, ima.

Naime, glavna zvezda serije, Vojin Ćetković, koga trenutno gledamo i u seriji „Tajne vinove loze“ na Superstar kanalu i na RTS 1, gostujući u emisiji „Šarenica“ otkrio je da je čuo neka šuškanja o tome kada bi serija trebalo da se nastavi.

– Još ništa konkretno ne znam. Čuo sam da se piše scenario za drugu sezonu, ali kada je reč o snimanjima, verujem da se čeka leto, da cela Šumadija olista. Mada, onda pretpostavljam da ćemo novu sezonu gledati tek 2023. godine – smatra Ćetković dodajući da je ova serija specifična baš zbog toga što govori o aktuelnim društvenim odnosima i problemima sa akcentom pre svega na to koliko današnja brzina i način života kradu od nekih normalnih porodičnih odnosa i vrednosti.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printskrin

Izvor Film i TV/Šarenica RTS

Najnovije