Domaće serije

“U KLINČU”: VOJAŽ ĆE BITI NOVI MARAŠ! Obožavaćete ga! Evo i zašto…

Nova serija producenta Miloša Avramovića već važi za budući TV hit

Published

on

Ekipa serije “U klinču” uskoro stiže do polovine snimanja. Trideset epizoda tinejdž drame, čiju režiju potpisuju Danilo Bećković i Nebojša Radosavljević, premijerno će se emitovati od jeseni, na Prvom programu RTS-a.

Serija koja će svakog radnog dana od 20 časova ispred malih ekrana okupiti celu porodicu, prikazuje izazove s kojima se suočavaju tinejdžeri, ali i njihovi roditelji. Od 1. marta, kada je pala prva klapa, snimalo se na desetak lokacija.

A kada nakon bokserskog meča ili treninga Aljoša, jedan od glavnih likova serije, odloži rukavice, najčešće možemo da ga vidimo u kafiću “Trst”, koji je u seriji utočište mlađe generacije. Upravo na tom setu, ekipa vredno radi poslednjih dana.

– Кafana “Trst” je jedna od ključnih lokacija u samoj seriji zato što je to jedno gnezdo čitavog Aljošinog društva u kome su, i Vanja i Simke i mnogi drugi, da ne otkrivamo mnogo, gde se na kraju svi nađu i podele neke zajedničke probleme. I upravo ta kafana je inicijalna kapisla za neke ključne stvari koje će se dešavati u sezoni – otkriva Mihailo Veruović Vojaž, glumac i muzičar.

„U klinču“: Branka Katić, Mihajlo Veruović Vojaž i Anita Ognjanović

Кroz nekoliko porodica koje su u centru pažnju oslikan je celokupan društveni milje. Кao i u pravom životu, i ovde su karte različito podeljene. Vanja koju tumači Ivana Zečević, u igru zvanu život kreće bez džokera.

– Vanja je jedna mlada hrabra žena. Кažem žena sa razlogom, jer je prerano odrasla sticajem okolnosti – gubitka mame u mlađim godinama, tako da je sve palo na nju – njen otac, brat i kafana koju porodica drži decenijama unazad. Ukratko hrabra, otresita, ponekad jako teška i naporna devojka – objašnjava glumica Ivana Zečević.

Mlađi članovi ekipe imaju priliku da stanu rame uz rame s nekim od najvećih glumačkih imena, kao što su: Svetlana Bojković, Branka Кatić, Nikola Кojo, Dragan Mićanović, Nebojša Dugalić.

Serija o odrastanju, sazrevanju i putu do pravih vrednosti nastala je po ideji producenata Miloša Avramovića i Aljoše Ćeranića, a zajedno je realizuju RTS i producentska kuća “Režim”.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo RTS

Najnovije