Sadržaj epizoda

TAJNE VINOVE LOZE 2. sezona 32. epizoda: Jelena i Vuk su na korak do RAZVODA, ali i do POLJUPCA…

U utorak, 17. maja, od 20.00 na RTS 1

Published

on

Tajne vinove loze 2. sezona 32. epizoda: Inspektori iz Opštine dolaze u Verin vinograd kako bi pregledali radne dozvole i ugovore. Ispostavilo se da je inspektora Markova drugarica iz škole, te da je udata za inspektora sa kojim je došla u posetu. Marko saznaje da je inspekciju poslao Vasić, pa poručuje kontrolorima da mogu slobodno da istražuju papirologiju koliko hoće. Oni nemaju šta da kriju, sva dokumenta su im čista.

Steva se sastaje sa Verom i Mirteom i otkriva im da se Nikoli Bovanu gubi svaki trag od 1984. godine, kada je nestao sa suprugom Jelicom Bovan, rođenom Krstić. Međutim, ona je imala brata, Maneta Krstića, koji je i dalje živ. Vera i Mirtea odlučuju da njega potraže.

Advokat Simonović dolazi kod Vuka, predaje mu dokument sa predlogom za razvod koji mu je dala Jelena. Vuk potpisuje, a Simonović mu kaže da će za nekoliko nedelja biti slobodan čovek. Nakon toga, advokat ga pita da li bi mu smetalo ukoliko bi sa Jelenom stupio u vezu, što Vuk odobrava.

Dušan govori Dušici da, sve i da hoće da se sveti Tomovića, ne zna kako, jer ne može protiv Koste, koji stoji iza kompanije i čuva im leđa. Danica mu govori da bi trebalo da ga eliminišu, jer je uverena da on ima mnogo neprijatelja i da će neko od njih biti optužen umesto njih.

Tajne vinove loze 2. sezona 32. epizoda: Andrijana sprema Marku zvrčku

Vuk dolazi kod Jelene da joj se zahvali što su se sporazumno razveli. Govori joj da je njegova kuća i njena, te da može da ostane da živi u njoj, ako želi. Raznežena njegovim gestom, Jelena mu se primiče da ga poljubi, ali on joj se odmiče u poslednjem času i izlazi iz sobe.

Opsednuta, Lina istražuje Šandorov dosije, gde pronalazi izvestan broj telefona. Poziva jednu ženu i zakazuje joj sastanak, kako bi sa njom razgovarala o svom problemu.

Andrijana saznaje od Vasića da inspektori nisu uspeli ništa sumnjivo da pronađu među papirima vinarije Smiljanić, zbog čega njoj pada mrak na oči. Govori mu da učini sve, kako zna i ume, da bi Marku namestio zvrčku, ali on odbija da razgovara sa njom. Na kraju, Andrijana se žali ocu na Vasića, koji joj obećava da će rešiti problema.

U drugoj sezoni domaće serije “Tajne vinove loze” uloge igraju: Sloboda Mićalović, Vojin Ćetković, Milica Zarić, Nebojša Milovanović, Vanja Nenadić, Dragan Petrović, Anita Mančić, Dara Džokić, Marko Vasiljević, Mina Obradović, Luka Grbić, Jovo Maksić, Sena Đorović, Branislav Jerković, Dragan Sekulić, Nikola Kojo…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Najnovije