Rijaliti

POBEDIO U PRVOM “VELIKOM BRATU”, PA NESTAO BEZ TRAGA: Evo gde je i čime se bavi Ivan Ljuba

Za razliku od ostalih učesnika rijalitija, Ivan je odlučio da se povuče iz javnog života potpuno

Published

on

Pobednik prve sezone rijalitija “Veliki Brat” bio je Ivan Ljuba, koji je srca publike osvojio svojom iskrenošću i pameću. Ovaj smiren i kulturan mladić, verovatno će u istoriji rijalitija ostati upamćen kao jedini koji je bez skandala, psovki, preljuba i velikih svađa uspeo da odnese pobedu.

On je važio za veoma tihog i smernog mladića, a nakon rijalitija pojavio se i u nekim kvizovima, nakon čega je nestao iz javnosti.

Ivan se u potpunosti posvetio svojoj velikoj ljubavi, muzici, pa je danas profesor klavira, a voli i ekstremne sportove.

– Na kraju prve godine umrla mi je mama, počeo je raskol i raspad svega. Imam dva starija brata, Filipa i Davida. Radim kao profesor klavira u osnovnoj muzičkoj školi, a đaci su mi od pet do trinaest, četrnaest godina. Zovu me Ivan i sve češće mi se obraćaju sa ti, a trebalo bi sa Vi. Ne zbog mene, nego iz poštovanja prema instituciji koju predstavljam. Napolju možemo na ti, meni ne smeta, ali problem je kad mi na hodniku viknu: “Ej, Ivane!”. Nisam strog. A šta znači biti strog? Kada uzmu maha, priđem im na njihovom jeziku, znam kad treba da se zategne – izjavio je on jednom prilikom.

Ivan Ljuba danas ima 42 godine, a iako se promenio mnogi bi ga prepoznali po njegovim karakterističnim crtama lica.

I dalje je profesor klavira i ljubitelj ekstremnih sportova. Sarađivao je sa operskom pevačicom Draganom Tomić, oprobao se u džezu, kamernoj i filmskoj muzici. Ivan se već godinama profesionalno bavi paraglajdingom, leteo je na preko 2.000 metara u Turskoj, Grčkoj…

Prošle godine se pojavuo u emisiji “Šarenica”, na RTS-u. Pogledajte kako izgleda i šta je rekao tom prilikom:

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Izvor Stil

Najnovije