STARS

OVO JE IMANJE MILOŠA BIKOVIĆA VAN BEOGRADA: Hlorom oterao zmije, pa napravio vikendicu

Život van gradske vreve

Published

on

Glumac Miloš Biković jednom prilikom priznao je da je van Beograda kupio imanje na kom je izgradio prizemnu kuću

Miloš je u jednom selu nadomak prestonice kupio imanje koje je bilo poprilično zapušteno i koje je morao najpre da očisti od zmija, ali i trošnih objekata.

– Tu iza je bila jedna stara, zemljana kuća koju sam ja želeo da sačuvam, ali joj nije bilo pomoći, nakrivila se skroz i nažalost, bolje da je ja srušim, nego da se ona sruši kad ona hoće- kazao je Biković.

Razlog da kupi imanje baš na ovom mestu je taj jer je manastir u kom je njegov brat Mihajlo, veoma blizu:

– Relativno je blizu manastiru mog brata i tu su neki prijatelji koje on ovde poznaje i koji su saznali da se ovo imanje prodaje i oni su javili. Ja sam tada rekao: „O, pa čekaj, ovo je blizu Beograda, mogu da budem tu za manje od sat vremena“, a i ponuda je bila dobra. A zapravo se sada češće viđamo kod njega u manastiru ili u Beogradu. Ovde smo možda jednom bili zajedno- ispričao je Miloš u emisiji “TV lica kao sav normalan svet”.

Biković je, potom, pokazao kako izgleda njegova vikendica koju je tek sagradio, kao i da je stari nameštaj koji je tu zatekao odlučio da sačuva. On je oktio i da je jednu veliku rupu zatrpao šutom, kao i da je zbog zmija kojih je bilo mnogo posipao hlor.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen Youtube

Izvor Informer

Najnovije