Strane serije

OKRUŽEN MRTVIMA Sledi veliko FINALE kultne serije na FOX TV! Ko će preživeti KRAJ?

Apokalipsa se primakla kraju!

Published

on

Na kanalu FOX od 3. oktobra, u terminu od 22.55 ponedeljkom, počinje emitovanje poslednjih osam epizoda finalne sezone serije “Okružen mrtvima”. Pred gledaocima i ljubiteljima postapokaliptične sage, koja je u više navrata obarala rekorde gledanosti, sledi konačan rasplet decenijske borbe za opstanak šačice preživelih u svetu kojim vladaju haos i živi mrtvaci.

U nastavku, članove zajednice napada još moćnija sila. Zastava Komonvelta podignuta je na Hiltopu, u Aleksandriji i Oušensajdu, pa oni koji putuju nemaju vremena za taktiziranje. Počinje trka s vremenom kako bi se spasli oni koji su i dalje u Komonveltu, pre nego što Hornsbi započne svoju osvetu.

U samom Komonveltu, Konin članak izazvao je više haosa nego što je očekivano. Otkrivši korupciju Miltonove, iz želje za boljim i pravednijim životom za sve, zapravo dovode sve u opasnost. Odlazak nikad nije bio opcija zbog velikih dugova i problema oko pronalaska alternativnog mesta za život. Međutim, ako njihov naredni potez propadne, ostanak takođe neće biti opcija. Sledeći korak će zato biti još opasniji, i imaće ogromne posledice. Sat otkucava i za one u Komonveltu.

Dok se svaka grupa nalazi u situaciji nad kojom njeni članovi nemaju kontrolu, nove pretnje vrebaju iza svakog ugla – bilo da se radi o živima ili mrtvima. Sve vodi ka konačnom, sudbonosnom danu. Hoće li ih pojedinačna putovanja ujediniti ili će ostati zauvek razdvojeni? Borbu za bolju budućnost i dalje otežava prisustvo živih mrtvaca. Neki neće preživeti ovu bitku, a neki će i dalje ostati – okruženi mrtvima.

DUHOVI – Novi HIT sitkom na FOX kanalu!

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printskrin

Izvor Film i TV

 

Najnovije