Domaće serije

SNIMA SE SRPSKA “DADILJA”! Evo kada stiže sitkom “Dadilja sa sela” i ko će igrati glavne uloge

Iza rimejka kultne američke serije stoji produkcija “Emoušn”

Published

on

Glumica Mirka Vasiljević trenutno boravi u Beogradu i snima seriju “Dadilja sa sela”. U novom projektu kuće “Emoušn” u zapaženim ulogama gledaćemo i Lidiju Vukićević, Nikolu Škorića iz serijala “Državni posao” i Zoranu Bečić.

Mirka Vasiljević

Lidija je i na svom “Instagramu” objavila da igra u ovom projektu i to majku mladoj kolegnici.

Nakon sapunice “Dinastija”, izgleda da ćemo dobiti još jednu posrbljenu verziju strane franšize. Producent Goran Stamenković još drži u tajnosti kada će publika moći da pogleda premijerno nove epizode i na kom kanalu.

Serija “Dadilja” imala je čak šest sezona, a prikazivala se između 1993. i 1999. godine. Glavna junakinja ove priče bila je dadilja Fren Fajn. Gotovo da nema deteta koje devedesetih nije obožavalo da prati njene avanture. Tri decenije nakon premijere kultne serije, u kojoj je Fren Drešer očarala svet svojom ulogom Fren Fajn, neko se setio da napravi pitku komediju za sve generacije.

Lidija Vukićević

Glumica Mirka Vasiljević počela je da gradi svoju karijeru još kao dete. Pohađala je školu za talente, bavila se manekenstvom, bila voditeljka u dečjim emisijama, da bi potom na kastingu, koji je trajao dva meseca, dobila ulogu u filmu “Mi nismo anđeli 2”. Tu je prve trikove zanata učila uz Nikolu Koja i Milenu Pavlović. Odmah je usledila rola u seriji “Ljubav, navika, panika”, a nove časove glume dobijala je od novih televizijskih roditelja – Seke Sablić i Nikole Simića. Poslednji u nizu TV angažmana bio je u drugom nastavku serije “Junaci našeg doba” Siniše Pavića.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo / Printscreen Instagram, Youtube

Izvor Kurir

Najnovije