TV

MARAŠ MORA DA PLATI! Biković otkriva šta nas čeka u seriji “Južni vetar: Na granici”! Evo kad je PREMIJERA

Kola su krenula nizbrdo…

Published

on

Televizijska publika, pogotovo verni obožavaoci krimi sage “Južni vetar”, sa nestrpljenjem očekuju drugu sezonu popularne serije, koja nosi naziv “Južni vetar: Na granici”. Nove epizode počinju tamo gde se završio drugi deo filma – ubistvom Nenada Maraša, koga su likvidirali ljudi Crvenog (Aleksandar Berček).

Mada se radnja drugog ciklusa čuva strogo u tajnosti, sasvim je očekivano da ćemo u nastavku gledati sukob Petra Maraša (Miloš Biković) i Crvenog, koji će pokušati da ga ukroti ili likvidira.

Na pitanje šta očekuje Maraša, u nastavku krimi-sage – “Južni vetar: Na granici”, Miloš Biković je za “TV novosti” odgovorio:

– Ne bi valjalo da previše otkrivam, zato što projekat “Južni vetar” već nosi dovoljno intrige, i iščekivanje je već dovoljno intenzivno. Ako su u drugom delu filma počele da stižu posledice njihovih odluka i toga što su oni uopšte počeli da se bave tim poslom i da budu u tom svetu koji su odabrali, a taj svet je surov i brutalan, pa su i posledice takve, to je bio samo početak. Sada se u životu junaka ove sage još više odmotava klupko, a ovo klupko podseća na pahulju koja pokreće lavinu. Kola su krenula nizbrdo i sad ih je teško zaustaviti, tako da ćemo ih sigurno videti u situacijama u kojima im uopšte nije lako.

Emitovanje druge sezone serije “Južni vetar” je planirano za proleće 2023. godine.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Najnovije