Top Story

MILOŠ TIMOTIJEVIĆ otkriva: TREĆA SEZONA serije “BESA” će vas RASPAMETI! Evo i ZAŠTO!

Glumac kaže da jedva čeka da pročita scenario

Published

on

Druga sezona serije “Besa” opravdala je očekivanja gledalaca, koji su je željno čekali više od dve godine. Miloš Timotijević, jedan od glavnih aktera popularne krimi-drame, kaže da postoji velika mogućnost da se snimi i treći ciklus, te da mu se unapred raduje.

– Jedva čekam! Druga sezona se završila sa mnogo otvorenih linija priče, i ne bi bilo fer prema publici da je ostavimo tako – rekao je Miloš, dodajući da su mu obe sezone bile izazovne za snimanje.

– Očekujem da će i treća sama po sebi biti izazov. Kako je završen lik Petrita u drugoj sezoni, ne bih mogao da očekujem ništa manje od izazova.

Na pitanje šta bi dodao lik Petritu, Timotijević kaže:

– Svašta, bolje da ne pitate glumca šta bi on. Kreatori serije će se baviti time, verujem da će napraviti nešto što će biti zanimljivo publici, da će nastaviti u maniru prve i druge sezone. Ne bavim se time šta će se desiti, već čekam da pročitam scenario. Kada se završila prva sezona, pomislio sam: “Bože, šta još može?”. Nisam bio u pravu u pogledu toga šta može da se desi u drugoj sezoni, tako da ne želim ni da gubim vreme ni da kvarim užitak čitanja treće sezone. Želim da se i sam iznenadim, kao i publika. Prva sezona je privukla ljude, druga ih oduševila, nadam se da će treća da ih raspameti.

BONUS VIDEO: EVROPA ODOZGO: SRBIJA (Europe From Above S4 ep 1 Serbia) 18. SEPTEMBRA na kanalu NATIONAL GEOGRAPHIC

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Izvor TV novosti

Najnovije