Emisije

LEN I EJNSLI: VELIKA KULINARSKA AVANTURA: Nova kulinarska emisija na 24KITCHEN

Od 12. oktobra, radnim danima u 14.00

Published

on

Len Gudman, zvezda serijala “Strictly Come Dancing”, obožava hranu, ali njegova omiljena jela su ona dobra, stara, baš kako ih je njegova baka nekada pravila. Dok se omiljena hrana u državi promenila poslednjih decenija, zahvaljujući novim aromama, receptima i kulinarskim tehnikama, Lenov ukus je ostao črvsto ukorenjen u prošlosti.

U zabavnom serijalu “Len i Ejnsli: Velika kulinarska avantura”, koji kanal 24KITCHEN emituje od 12. oktobra, radnim danima u 14.00, Len mora da probudi svoje čulo ukusa, ali zbog ogromne ponude, ne zna baš odakle da počne. U pomoć mu priskače vrhunski kuvar Ejnsli Hariot, čiji serijal “Ejnslijev pijačni meni”, takođe, pratimo na kanalu 24KITCHEN, od 26. septembra. Ejnsli će biti Lenov mentor i vodič na kulinarskom putovanju po Velikoj Britaniji. Prijatelji putuju u posebnom kamionu za hranu kako bi otkrili jela koju Len još nije probao.

Zajedno, Len i Ejnsli pronalaze najšarenolikije multikulturalne zajendnice Velike Britanije, upoznaju vlasnike restorana i prodavce ulične hrane i, naravno, probaju njihova najpoznatija jela. Svaka epizoda se usredsređuje na drugu regiju i serijal je bogat kulinarskim sadržajem i istorijom koja se krije iza ovih neverovatnih destinacija. U svakoj epizodi Ejnsli priprema jelo inspirisano putovanjem. Odlučan je da zameni omiljena Lenova “starinska” jela novim kulinarskim kombinacijama, a gotovo jelo se servira Lenu, ali i znatiželjnim prolaznicima.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo BBC

Najnovije