Domaće serije

ŠOK! Da li IGRA SUDBINE prelazi na TV PINK? Evo ODGOVORA!

„Igra sudbine“ kreće stopama „Zvezda Granda“?

Published

on

Kraj oktobra, kada je reč o medijskoj sceni, protekao je u žestokom obračunu SBB-a i televizija PRVA i B92. Nakon što je sa TV Prva na ružičaste TV talase odletelo čitavo jato najgledanijih formata među kojima i emisije „Zvezde Granda„, „Nikad nije kasno„, „Grand specijal“ i „Praktična žena„, a što je donekle označilo i približavanje korporacije Pink produkciji United Media, usledile su i vesti o potpunom ukidanju TV Prva i njenih kablovskih kanala, kao i TV B92 u SBB ponudi.

Sasvim logično, zapitali smo se kakva sudbina čeka najpopularniji program TV Prva, seriju „Igra sudbine„. Spor je u međuvremenu rešen. Prva sa svim svojim kanalima, kao i B92 ostaju u SBB ponudi, kompromis je postignut, ali da li je tu kraj medijskim turbulencijama?

Vođeni time da su mnoge udarne emisije TV Prva promenile kanal emitovanja, ali i da su neka od zaštitnih lica ove televizije odlučila da napuste matičnu kuću među kojima i Danijela Buzurović, koja je odlučila, kako je to istakla u jednom od intervjua – da pređe na televiziju Nova S, i da se vrati među svoje, zapitali smo se šta će biti sa serijom Igra sudbine.

– Verujem da neće biti velikih promena, i da će se za sve naći rešenje – kratko je prokomentarisao za naš portal Danijel Đurić, jedan od producenata serije Igra sudbine nekoliko dana pre nego što je dogovor SBB-a i Prve bio postignut, i izgleda da je bio u pravu.

– Za sada nemamo vesti o tome da i seriju Igra sudbine čeka ista sudbina kao i ostale emisije TV Prva koje su prešle na našu televiziju, ali ako do toga dođe, znaćete prvi – nezvanično su za naš portal potvrdili sa TV Pink.

Pitanje o sudbini serije „Igra sudbine“ upućeno je zvaničnim putem i TV Prva, ali odgovor još nije stigao.

Za sada Igra sudbine ostaje najgledaniji, a samim tim i najprofitabilniji proizvod ove televizije, pa pretpostavljamo da ga se Prva neće odreći. Ipak, pre dva meseca niko nije mogao ni da nasluti da će Grandovo jato promeniti kanal i prepoznatljive crveno-bele tonove zameniti ružičastim nijasnama. Ipak, čuda se dešavaju, a ako nas je Igra sudbine nečem naučila to je da je u životu sve moguće.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo Aleksandar Krstović

 

 

 

Najnovije