FILM

DEN U STVARNOM ŽIVOTU: Romantična komedija na kanalu FOX LIFE

U petak, 4. novembra od 21.00

Published

on

Kada ljubav nije bila komplikovana? Nekada fatalna, nekad simpatična, ne malo puta bolna, ali uglavnom isceljujuća. Sve što se tiče ljubavi zna da nas načini nespretnima, zbunjenima i da iskomplikuje nekada i ne toliko zapetljanu situaciju. A kada se ispostavi da je devojka u koju se ludo zaljubite, zapravo – devojka vašeg brata, e onda normalan život može da bude baš daleko od vas.

Upravo to sve se događa u romantičnoj komediji “Den u stvarnom životu” (Den in Real Life), koju kanal FOX LIFE emituje u petak, 4. novembra od 21.00. U priči reditelja i koscenariste Pitera Hedžisa, iz 2007. godine – Den Brns (Stiv Karel) je lokalni novinar i udovac koji sam odgaja tri ćerke. U svakodnevnoj borbi između posla i namere da svojoj deci omogući normalan život, Den slučajno jednog dana u knjižari upoznaje prelepu Meri (Džulijet Binoš, u čijim je rukama jedan Oskar i jedna BAFTA nagrada), u koju se zaljubljuje. Nažalost, ispostavlja se da je ona aktuelna devojka – njegovog brata…

Kao jedna od zanimljivosti vezanih za film i pre svega Džulijet Binoš je da joj Den, kada je upoznaje u knjižari, za čitanje preporučuje knjigu “Ana Karenjina”, dok u “Nepodnošljivoj lakoći postojanja” (1988), lik Žilijet Binoš čita “Anu Karenjinu” kada upoznaje Tomasa (Danijel Dej Luis).

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo FOX

Najnovije