Sadržaj epizoda

Igra sudbine 580. epizoda: SARA otkriva NIKŠI da su u VELIKOM PROBLEMU!

U četvrtak, 3. novembra, od 20.00

Published

on

Igra sudbine 580. epizoda: U Kan Holdingu, naočigled svih zaposlenih, Maksim se udvara Gali, što posebno ide na živce Silvani. Ona pred kolegama ne može da sakrije ljubomoru i u lošem kontekstu komentariše kako ni Maksim “nije izdržao a da se ne zakači za Galu”.

U svetlu novih dešavanja, Sara Bergam upada nenajavljena u kancelariju Nikše Korlata. On je začuđen pita zašto upada bez najave, a ona mu govori kako su stvari izmakle kontroli i da se dogodilo nešto jako loše.

Mila je ljuta na Olgu, koja ju je ponizila pred svojim prijateljem psihijatrom da je žali, jer uvek sve poslednja sazna. Ona pokušava da izvrda odgovor, ali zato se doktor naglas pita kako je moguće da ne zna šta se dešava. Mila mu govori da ne zna i da je zanima o čemu se radi.

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Ammar Mešić, Danina Jeftić…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Najnovije