Sadržaj epizoda

Igra sudbine 598. epizoda: ŠOK! Ada ipak ne ide NA ULICU! Sve je bila ZAMKA! A evo i ZA KOGA!

Ada Kanački je ponovo KORAK ISPRED SVIH!

Published

on

Igra sudbine 598. epizoda donela nam je niz šokova koji su nas ostavili u neizvesnosti. Sve u šta smo do sada verovali – nestalo je preko noći. Adino bogatstvo, ljubav Matije i Sofije, Milin i Aleksin brak… Svemu je došao kraj. Nove epizode popularne serije koja nam se vraća od 15. decembra (ili nešto kasnije), sigurno će priču zavrteti u neočekivanom pravcu.

Nikša je za početak smislio pakleni plan. Kako da Adi jednom zauvek vidi leđa. Ono što, međutim, nije očekivao jeste to da će i njemu neko poželeti da vidi leđa. Ali to je deo neke druge priče. Za sada se držimo dela u kom je Nikša autor zlokobnog kraja Ade Kanački. Kao što smo već videli, Nikša je uspeo da pošalje izvršitelje na Adinu adresu i da im putem svojih veza u sudstvu uruči rešenje o iseljenju.

Svi Kanački su u potpunosti zgranuti. Ne veruju u ono što se dešava pred njihovim očima.

Neko ih je izbacio na ulicu, ali ne znaju da je to bio Nikša.

Međutim, ni Nikša ne zna da je Vukašin već sve saznao. I to, mnogo pre nego što su izvršitelji krenuli put vile Kanački.

Nikša je naime iskoristio lažne podatke sa Aleksinog USB-a koje mu je doneo Strahinja i time je upao u Vukašinovu zamku.

Osim toga što je potplaćeni sudija doneo rešenje na osnovu lažnih podataka, Vukašin je uspeo i da konačno istera Nikšu iz „žbunja“ i da zbog njegove neopreznosti napokon razotkrije. Vukašin će na vreme stići da zaustavi ovu šaradu. Ada će veoma verovatno ostati u svojoj kući, ali pitanje je šta će biti sa Nikšom.

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Ammar Mešić, Danina Jeftić…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor Film i TV

Foto Printscreen

 

Najnovije