Top Story

Zinaida Dedakin: DŽI DŽI POSTOJI! Žarko je posvetio lik PRAVOJ producentkinji! Nadam se da se NE LJUTI

Pop, gledanje u špargle, uništavanje serije… fikcija je, izgleda, inspirisana stvarnim događajima

Published

on

Glumicu Zinaidu Dedakin gledamo trenutno u dve serije. I dok je u dramediji “Popadija” gledamo kao Milijanu, u sapunici “Igra sudbine” predstavlja nam se kao opasnica Dži Dži, producentkinja koja se nameračila da uništi seriju Ade Kanački.

Zanimljivo je to da Grozda Gragež zvana Dži Dži postoji u stvarnom svetu i da je ovu ulogu Žarko Jokanović osmislio specijalno za Zinaidu.

– Moj prijatelj Žarko Jokanović je pre nekoliko meseci napisao ulogu koju jednostavno nisam mogla da odbijem, iako sam bila veoma zauzeta. Jedini slobodan dan koji imam na snimanju “Urgentnog centra”, a to je petak, mogla sam da ponudim, međutim produkcija je pristala – priča Zinaida Dedakin, dodajući da je Jokanović video nju kao tu osobu i mislio je da može da napravi dovoljno simpatičnim taj ozbiljan lik Gigi i njen producentski posao.

– Baš sam se poigrala sa time, a kasnije čujem od kolega da ta osoba postoji i da je Žare napisao lik po stvarnoj producentkinji. Ne znam da li će se ta producentkinja ljutiti na mene, mada je ne poznajem, ali mislim da sam potpuno bezbedna jer se bavim umetničkim, mojim osećanjem prema liku. Da bi meni bila malo duhovitija, dodala sam toj junakinji neke šprahfelere, jer je toliko nesavršena, kao gomila nas.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Izvor TV novosti

Najnovije