TV

Po ODLASKU Žarka i Milice iz IGRE SUDBINE, PANČETA ima da PORUČI samo JEDNO! Iznenadiće vas!

Ovo IPAK niko nije očekivao!

Published

on

Jedna od omiljenih domaćih serija “Igra sudbine” nastavlja se 15. decembra. Snimanje novih epizoda uveliko je počelo, a šta nas sve očekuje u nastavku serije, otkriva glumica Sandra Bugarski. Mada se šuškalo da će napustiti seriju zajedno sa Milicom Milšom i Danicom Ristovski, kao podrška prijatelju Žarku Jokanoviću koji je, navodno, dobio otkaz, Sandra je ostala verna gledaocima i ulozi Pančete.

Glumica je u emisiji TV Prva otkrila da ju je serija spojila i povezala sa kolegama sa seta, kao i da se privatno često druže i putuju zajedno:

– Četiri godine snimamo i tri i po godine idemo u emitovanje. Pančeta je verovatno postala moj ‘alterego’, a da mi niko nije rekao. Mi smo skoro pa ni ne odvajamo, vidite kad idemo i na neki odmor mi se pokupimo pa zajedno idemo. Mnogo smo navikli jedni na druge. Sreća je što smo se tako povezali jer smo slični, ima puno istih energija, radosti i veselosti – istakla je Sandra, a otkrila je i koliko se uloga Pančete zapravo razlikuje od nje:

– Da li vidite da sam svedena, tiha, mirna i krhka? Pančeta je jedna osobena i divna žena, pozitivna, emotivna… Ali, ne možemo reći da ima mnogo ukusa kad je oblačenje u pitanju. Kažu mi ženice na ulici “Bože kako su ti divni ti detalji”, ženama se sviđa – rekla je Sandra Bugarski.

Na pitanje šta nas očekuje u novim epizodama, u kojima ćemo gledati ponovo Draganu Mićalović u ulozi Une Hristić, glumica odgovara:

– Neće manjkati energije, ni zapleta, ni raspleta, ni ljubavi, ni tuge… Svega će biti. Ono na šta ste i navikli.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen Instagram/sandrabugarski

Najnovije