Domaće serije

OTKRIVAMO: Ovo je NOVA Ada Kanački? Evo KO će zameniti Milicu Milšu u seriji IGRA SUDBINE!

Ostaćete bez teksta! Da li je moguće?

Published

on

Igra sudbine od 15. decembra, barem prema trenutnim planovima, nastavlja svoje uzbudljivo putovanje. Kako sada stvari stoje – bez Milice Milše kao Ade Kanački, ali sa pojačanjem u vidu Dragane Mićalović i Ive Štrljić u njihovim starim rolama Une Hristić i Dijane Erske.

Kao što smo imali priliku da vidimo u najavi za nove epizode, Ada će seriju napustiti nakon što je ostala bez svesti/doživela tešku zdravstvenu tragediju/umrla na trosedu u dnevnoj sobi Vile Kanački po dolasku izvršitelja u njen dom.

Adino srce očigledno je bilo preslabo da bi podnelo novu dozu stresa, ili su upravo u ovom raspletu novi scenaristi serije pronašli način za izlazak glumice Milice Milše iz serije.

Kako su producenti serije poručili, vrata za dosadašnju glumicu Milicu Milšu su i dalje otvorena, a fanove na društvenim mrežama i forumima već razmatraju ko bi mogla da bude Adina naslednica.

Tako mnogi od njih u šali najavljuju dolazak Mare Raketić iz serije „Kolo sreće“ na Adinu poziciju, a za producente tema za razmišljanje ostaje da li bi glumica Nela Mihailović zaista mogla posle nekog vremena da se vrati u seriju u ulozi koju je do sada tumačila Milica Milša. Možda, nakon oporavka od kome i lečenja u Švajcarskoj gde ju je ostatak porodice Kanački smestio nakon nesreće koja se dogodila na kraju do sada emitovanih epizoda.

Da li je Nela Mihailović nova Ada Kanački?

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor Film i TV

Foto Printscreen

 

Najnovije