Domaće serije

OTKRIVAMO: Evo KO je STVARNO Ana Marčeta! Obožavali ste je u seriji SREĆNI LJUDI, a sada glumi ADINU ROĐENU SESTRU!

Sledi HAOS! Stiže Zagorka Zaza Patrnožić!

Published

on

Igra sudbine uskoro će napraviti veliki preokret u odnosu na dosadašnju radnju serije. Na scenu stupa Adina rođena sestra Ana Marčeta, usvojena, baš kao i Ada Kanački. U ponedeljak ćemo posle mesec dana neizvesnosti napokon reći poslednje zbogom dosadašnjoj glavnoj junakinji serije, i pozdraviti se sa glumicom Milicom Milšom koja je tokom 600 epizoda bila stub oslonac ove serije.

Međutim, porodica Kanački neće ostati bez snažne centralne ličnosti koja će ih ponovo okupiti, a da li će za magnetnu moć okupljanja biti zadužen njen dobar ili loš karakter, tek ćemo videti. Sve u svemu, na scenu stupa misteriozna žena sa slike – Ana Marčeta. Velika tajna iz Adine prošlosti. Njena sestra koja je usvojena, baš kao što je to slučaj i sa Adom Kanački.

U kom će pravcu Ana povesti radnju tek ćemo videti, ali ono što je nama zanimljivije od toga ko je Ana Marčeta jeste ko je glumica koja će je glumiti. A njeno ime je Katarina Vićentijević. Za one koji su pratili hit seriju Siniše PavićaSrećni ljudi“ iz nesrećnih devedesetih prošlog veka možda će prava asocijacija biti ako kažemo – Zagorka Zaza Patrnožić. Čuvena Zaza koja nas je duhovitošću i ratobornim karakterom uveseljavala u seriji „Srećni ljudi“ stiže u „Igru sudbine“, verujemo da napravi dar-mar u njenom prepoznatljivom stilu.

Glumicu Katarinu Vićentijević, takođe, pamtimo i po roli Dušanke Dude Svilarević u seriji „Porodično blago“.

Nakon ova dva ostvarenja Katarina se pojavila još u seriji „Stižu dolari“, a potom se povukla iz javnog sveta. Tim ulogama je mamila osmehe gledaocima širom zemlje, jer žene koje je glumila nisu imale dlake na jeziku i uspevale su da dobiju ono što žele.

Sigurno se sećate i urnebesnih scena koje je kao Zaza imala u „Srećnim ljudima“ sa Danilom Lazovićem, koji je tumačio lik Šćepana Šćekića, koji ju je za svaki problem zvao.

Katarina danas živi u svom rodnom Valjevu gde je aktivna kao pozorišna glumica, i vodi školu glume i kulture govora.

– Sve vreme sam aktivno u glumi, iako široki auditorijum to ne vidi jer nisam u Beogradu i ne pojavljujem se na televiziji – ispričala je glumica svojevremeno za medije, a po ovim scenama iz serije „Srećni ljudi“ pamti je cela Srbija.

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” igraju: Luka Raco, Stevan Piale, Olja Lević, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Ammar Mešić, Danina Jeftić…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor: Film i TV

Foto IMDb

Najnovije