„Đino u Italiji: Kao što je mama kuvala“ na kanalu 24KITCHEN kulinarski serijal govori da je Italija sinonim mnogobrojnih specijaliteta na kojima danas počiva svetska kuhinja. Od pice preko raznoraznih pasti do kompleksnih specijaliteta koji pre svega odišu duhom Mediterana i tradicije, italijanska kuhinja oblikovala je svetsko kulinarstvo i u njemu ostavila neizbrisiv pečat.
Ali ko je zaslužan za nastanak gurmanluka sa Apenina? Odgovor na ovo pitanje znaće svaki Italijan. Pa dobre stare none. Upravo na to podseća nas proslavljeni italijanski kuvar Đino Dakampo u njegovom novom serijalu „Đino u Italiji: Kao što je mama kuvala“.
Iz epizode u epizodu, Đino će nam otkrivati deo po deo neverovatne kulinarske bajke koja seže daleko u prošlost njegove porodice.
Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE
Foto 24Kitchen