Sadržaj epizoda

TAJKUN 2 – OTKRIVAMO: Evo kada je PREMIJERA i koliko epizoda ima DRUGA SEZONA! Ali to n ije SVE!

Vladan Simonović kreće u rat sa dva nova tajkuna

Published

on

Tajkun 2. sezona 1. epizoda sa Draganom Bjelogrlićem u glavnoj ulozi, premijerno je prikazan na ovogodišnjem FEST-u. Bjelogrlić je rekao novinarima da očekuje na jesen televizijsko prikazivanje deset novih nastavka „Tajkuna“, koji su zadržali vizuelni identitet prve sezone.

– Priča je snažnija, ima dosta novih likova i kada prođe uvod, prva epizoda, mislim da se od druge gleda baš u dahu –  rekao je glumac.

Na kraju prve sezone Bjelogrlićev lik tajkun Vladan Simonović doživljava infarkt, pa se sada nakon kraćeg oporavka, vraća u veliku biznis igru.

Priču scenariste Đorđa Milosavljevića usložnjavaju lični i poslovni odnosi Simonovića sa dvojicom novih tajkuna, u tumačenju Aćimovića i Marka Grabeža, a tu je i odnos sa ćerkom, koju igra Teodora Dragićević.

Stefanović je rekao da gledaoce u drugoj sezoni očekuje „mnogo novih likova, akcije, uzbuđenja, drame, svega“, dok je Gavrilović dodala da su „jako lepo isprepleteni triler i drama“.

U drugoj sezoni „Tajkuna“ igraju i Jelena Ðokić, Ana Stefanović Bilić, Mirko Vlahović, Miloš Cvetković, Filip Radovanović, Milica Trifunović i drugi.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor: Film i TV

Foto IMDb

 

Najnovije