Intervjui

Aleksa i Luka su PROŠLOST! U seriju “ZAKOPANE TAJNE” stiže novi TV MACAN! ON je misteriozni baštovan RELJA

Glavni mamac za ženska srca

Published

on

Serija proslavljenog scenariste Žarka Jokanovića “Zakopane tajne” počinje sa emitovanjem na televiziji Pink 20. marta u 21 čas, kada će se gledaoci upoznati sa neverovatnom pričom koja ih je već zaintrigirala. Misterija u samom nazivu serije, visokobudžetni set, scenario koji potpisuje autor najgledanijih serija Žarko Jokanović i fenomenalna glumačka podela – dovoljan su razlog da gledaoci širom regiona željno iščekuju 20. mart i početak emitovanja serije “Zakopane tajne” na televiziji Pink.

Među oko 67 glumaca, koji su za sada angažovani na seriji “Zakopane tajne”, nalazi se i Miloš Mićović, mladić koji se pored modelinga bavi i glumom. Miloš nam je na samom početku razgovora otkrio kakva je atmosfera, ali i da li je zadovoljan uslovima na setu.

– Za sada mi je ovde veoma lepo i prijatno, mislim da je ekipa odlična, svi se dobro slažemo. Scenografija je odlična, sve ovo deluje veoma skupo i veliko, u skladu sa pričom. Nemam nikakvu zamerku, uslovi su odlični – rekao je Miloš.

Miloš u “Zakopanim tajnama” igra ulogu Relje Stokuće, zgodnog baštovana zaposlenog u vili porodice Doder. Iako smo pokušali da od Miloša saznamo koje tajne Relja krije, on je ostao tajnovit – u skladu sa svojim likom, ali i imenom serije.

– Relja je jedan zgodni baštovan koji se “muva” po kući, poprilično je misteriozan lik. Naravno, ne mogu mnogo da otkrivam, ne zove se serija „Zakopane tajne“ za džabe – rekao je Miloš, ali nije želeo da otkriva da li će i sa kim imati neki ljubavni odnos.

Mladog glumca smo pitali i šta je to presudilo da bez razmišljanja prihvati ulogu u seriji “Zakopane tajne”, koja preti da postane jedna od trenutno najpopularnijih.

– Privukla me je glumačka postava i priča koja je veoma interesantna, zanimalo me je kako će sve to da izgleda, zvučalo mi je primamljivo – kaže Mićović.

Za sam kraj, Miloš je otkrio šta je, prema njegovom mišljenju, najveći adut serije “Zakopane tajne”.

– Sigurno da je adut dobra priča koju je Žarko uradio, dakle scenario, a i tajne koje treba da otkrijemo. Biće tu zapleta i raspleta, to je jedan od razlog zbog kojih gledaoci treba da gledaju “Zakopane tajne” – rekao je Miloš.

Kakve tajne krije baštovan porodice Doder i kakva će biti njegova uloga u njihovim životima, ali i kakvi to usponi i padovi, zapleti i raspleti čekaju ovu bogatu porodicu i sve one sa kojima će im se ukrstiti putevi, saznaćete ako budete uz seriju “Zakopane tajne”, koja će se od 20. marta emitovati svakog radnog dana u 21 čas na televiziji Pink!

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Foto Bojan Stanić Promo

Najnovije