U kulinarskom šouu „Tom Keridž: Jela sa roštilja“ koji je na kanalu 24Kitchen (nedelja, od 19.00-19.30), gledaćete kako se na roštilju mogu napraviti neka od najboljih jela koje ćete ikada probati!
U epizodi pod nazivom „Logorska vatra“, Tom Keridž otkriva svoje predloge za jela koja se pripremaju uz logorsku vatru. Klasičan pasulj s kobasicama je prerađen i postaje paprikaš sa belim pasuljem, paprikom, čorizom i slaninom. Običan sendvič postaje hamburger od slojeva piletine.
U epizodi pod nazivom „Brza hrana“, Tom Keridž otkriva tajne kako prevariti goste da pomisle da ste pravi majstor za roštilj. Tajna je u pripremi. Tom otkriva kako unapred pripremiti pice, sveže sardine sa ukusnim kuskusom i korejsku govedinu uvijenu u listove salate.
Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM, FACEBOOK i YOUTUBE
Foto Promo