Top Story

Milica Tomašević OTKRIVA da li će NADA PONOVO postati ZLA! Iznenadiće vas njen odgovor

Da li je naučila lekciju?

Published

on

Milica Tomašević vratila se u petoj sezoni sapunice “Igra sudbine” svojoj Nadi, liku koji joj je doneo veliku popularnost i učinio jednom od omiljenih mladih glumica.

Na pitanje da li je tokom pauze uspela bolje da sagledate Nadu i sada joj priđete iz nekog drugog ugla?

– Nisam mogla mnogo da se odvojim od Nade, prvo što je dugo igram, a onda i što uz nju učim, sazrevam i rastem. Meni je, pak, u pravom momentu došla ta pauza da malo sama sebe sagledam i preispitam.

– Imala je Nada preokrete i transformacije preko noći, tako da sam se trudila da je na pravi način opravdam i nađem neko zrno u tom liku kako bih mogla da tu njeno ponašanje koje se preko noći promenilo opravdam i iza toga stanem. Naravno, publici se to dosta manje svidelo, nego ono kakva je Nada bila na početku. U ovoj sezoni vidimo da je Nada malo mućnula glavom i da se vratila pokajnički, što mi je drago, jer nailazim na pozitivne kritike publike i vidim koliko je taj lik svima nedostajao. I ta pauza, koliko god se tada činila da nije možda trebalo da se desi, vidimo da je samo neke dobre stvari donela. Кako seriji, tako i tom liku i čitavoj priči.

– Nada ide dalje. Ima nade za nju (smeh). Njana sudbina se i dalje okreće, kao i kod svih likova. Mislim da je ta serija i privukla toliku pažnju gledalaca jer su situacije tih likova one koje možemo prepoznati iz okruženja, to su priče kao i u „Drim timu”, ne toliko mračne i opterećujuće. Nema kriminala, crne hronike, ratova. Svima nam je potrebno da kad se vratimo u domove uveče odmorimo mozak i imamo pitkije štivo. Nešto što će nam pomoći da opustimo mozak od svih situacija o kojima stalno slušamo na sve strane pa još kada bismo svaki put morali ponovo da ih uvlačimo u sebe i o njima slušamo i gledamo pred spavanje bilo bi to stvarno previše – završava Milica Tomašević.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Izvor TV dnevnik

Najnovije