David Skoko: Tradicionalno ali drugačije: Kroz 20 epizoda gledaoci će uživati u laganim mediteranskim receptima i otkriti fascinantne proizvode koji se tradicionalno mogu naći u sunčanoj Istri (24Kitchen, petak, od 02.50-03.15). Davidova kuhinja je toliko privlačna da će gledaoci bez ikakvog oklevanja pratiti njegovo pravilo „neka bude jednostavno“.
Inćuni su sitne ribe i njihovo čišćenje zahteva mnogo vremena i iskustva. Kuvar Skoko će ih napuniti pestom, zatim ih pohovati i pomoću kostiju napraviti čips. Manje iskusni kuvari zavoleće glavno jelo, oradu na tiganju sa povrćem i palentom.
U ovoj epizodi David Skoko surutki daje tri različite uloge. U predjelu, ona je ključna za punjenje paradajza, zajedno sa inćunima i kaparom. Zatim je uključena u testo od spelte za njoke, servirane sa čorbom od sipe. Za kraj sledi čizkejk.
Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM, FACEBOOK i YOUTUBE
Foto Promo