Domaće serije

OTKRIVAMO Mira Banjac PRVI PUT u seriji ZAKOPANE TAJNE! Evo i KADA! Već na početku sledi POTPUNI HAOS!

Olga će lali otkrini tajnu koja je najviše muči

Published

on

Zakopane tajne spremaju pravi spektakl! Večeras, u finalnoj epizodi prve sezone serije Zakopane tajne pojavljuje se Mira Banjac, legenda jugoslovenskog i srpskog glumišta, najveća živa glumica na ovim prostorima. Gledaćemo je u ulozi Olge Aslanove – vlasnice antikvarnice, koja će svojim tajnama promeniti mnoge živote.

Prvi put u svojoj karijeri Mira Banjac igra ženu po imenu Olga – onako kako se zvala njena majka, koja nije doživela da je vidi kao glumicu. Zato je ova uloga i omaž njenoj majci, velikom borcu i izuzetno dobroj i plemenitoj ženi.

– Sreća je raditi sa Mirom Banjac. Čast i zadovoljstvo za sve nas iz ekipe Zakopanih tajni. Njena energija, polet, profesionalnost i jednostavnost za nas su pravo bogatstvo, a svakom glumcu i svakom članu ekipe jedinstvena životna i profesionalna škola. Jednom rečju privilegija. I naravno – neizmerna radost – poručio je scenarista serije Žarko Jokanović, dok je njegova supruga Milica Milša otkrila da će Mirina Olga njenoj Lali Doder otkriti tajnu koja je dugo muči.

 

– Dobro nam došla naša draga Miro. Ljubimo te i volimo sa željom da se još mnogo, mnogo vremena družimo i na setu i u životu. Hvala vam što postojite i što ste deo ove naše velike, složene i uspešne porodice – poručio je Jokanović.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Najnovije