Serije

MORNARIČKI ISTRAŽITELJI na kanalu FOX CRIME

U utorak, 05. septembra, od 11.35

Published

on

MORNARIČKI ISTRAŽITELJI je serijal koji prikazuje slučajeve iz Vašingtona, koje predvodi specijalni agent Liroj Džetro Gibs (Fox Crime, utorak, od 11.35).

Ova serija hvaljena od strane kritike i publike prepuna je akcije i intrigantnih slučajeva vrhunskog tima specijalnih agenata koji rade van vladinog komandnog lanca. Njihovi slučajevi su neobični i uzbudljivi, ali pravi šarm ove hit serije leži u živopisnoj i simpatičnoj grupi detektiva i naučnika, briljantnih istražitelja i živopisnih, ekscentričnih ličnosti. Navi CIS je više od obične akcione serije. Reč je o seriji koja se sa dosta humora bavi ponekad složenom i uvek zabavnom dinamikom članova tima koji su primorani da rade zajedno u stresnim situacijama.

Agent NCIS-a Leroj Džetro Gibs, bivši narednik u marincima koji je bez premca kao istražitelj, predvodi svoj tim šarolikih likova. Gibs je čovek od nekoliko reči kome je potreban samo jedan pogled da sve objasni. U timu je specijalni agent Entoni DiNoco, bivši detektiv za ubistva čiji instinkti na terenu nemaju premca. Njegova brza pamet i duhovitost čine ga omiljenim članom tima. Specijalni agent Timothi McGee je diplomirao na MIT-u, a njegova genijalnost sa kompjuterima više nego nadoknađuje njegovu nesigurnost na terenu. Timu pomaže mlada i energična forenzičarka Ebi Sjuto, talentovana naučnica oštrog uma, gotskog stila i eklektičnog ukusa. Mrtvozornik dr Donald „Daki“ Malard sve zna jer je sve video, i ne plaši se da pokaže svima, uz asistenciju svog štićenika Džimija Palmera. Sve nadgleda direktor NCIS-a Leon Vens, inteligentan, visoko obučen agent na koga se uvek može računati da će uzdrmati status kvo. Ovi specijalni agenti istražuju sve zločine vezane za mornaricu i marince, od ubistava i špijunaže do terorizma i ukradenih podmornica.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM, FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Najnovije