Sadržaj epizoda

IGRA SUDBINE 823. EPIZODA: Stižu UŽASNE VESTI o Strahinji! Evo ŠTA mu se DOGODILO!

U nedelju, 24. septembra od 20.00

Published

on

Igra sudbine 823. epizoda: Strahinje i dalje nema, Mile Kupus nalazi u Maldivima u kovertu sa pretećom porukom upućenu Strahinji: „Znaš šta mi duguješ. Čekam te sutra na starom mestu.“ Reši da je odnese Vukašinu.

Sutradan, pošto Strahinje i dalje nema, svi već pomalo paniče.

Na sastanku u Kan Holdingu, Sofija iznosi ono što je čula sinoć od Andrije, da postoji IT firma koja se prodaje i koja je super prilika za Kan Holding. Već ih je zvala na sastanak, mora hitno da se reaguje. Nakon Pančetinog uvoda, svi misle da je Aleksa njen zastupnik. Ali Pančeta nije završila.

Andrija je nesmotreno rekao da su sve žene iste i da hvataju muževe na trudnoću, što je Jovanu uvredilo, jer su se njih dvoje venčali kad je ona ostala u drugom stanju. Na poziv prijatelja, a posle svađe sa Jovanom, Andrija odlazi uveče na otvaranje restoran/kluba FEJM, gde sreće Sofiju, koju poznaje iz daleke prošlosti…

Na otvaranju kluba su i Luka i Una, izašli su malo u grad, smaštaju ih za sto sa Sofijom i Maksimom, samo ta dva mesta su slobodna. Andrija primeti Unu, dopada mu se… kada Una ostane sama za stolom, Andrija joj pošalje šampanjac.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Najnovije