Domaće serije

IGRA SUDBINE donosi NAJVEĆI ŠOK! Opraštamo se od porodice KANAČKI? A evo KO će ih ZAMENITI!

Nastavak donosi VELIKE PROMENE!

Published

on

IGRA SUDBINE ne posustaje. Kako je najavljeno, posle aktuelnih 1.000 epizoda, na naše male ekrane stiže još 1.000 nastavaka. I dok se produkcija popularne sapunice sprema da izađe na crtu „Maloj nevesti“, činjenica je da ovako dugovečan staž podrazumeva i značajne promene. Neke od njih već smo videli. Deo serije više nisu mnogi glumci koje smo gledali  od premijerne epizode, a među poslednjima koji su napustili Igru sudbine su Olja Lević i Ammar Mešić.

Međutim, kako najavljuje producent serije Nikola Burovac, to neće biti i najveća promena u odnosu na prethodne nastavke. U nedavnom intervjuu Burovac je otkrio da će se serija emitovati dok postoji interesovanje publike za novim epizodama, i da je sasvim očekivano da se mnoge linije priče menjaju u hodu budući da serija traje gotovo četiri godine.

Ono što se, prema njegovim rečima, neće menjati jeste to da će u centru priče i dalje ostati porodica, te će i novih 1.000 epizoda imati naziv „Povratak porodici“, i baš u tom aspektu Burovac najavljuje i najveću promenu.

Naime, on poručuje da će u centru radnje ostati porodica, ali otvara se pitanje koja će to porodica biti u nastavku Igre sudbine. Prema njegovim rečima, u fokus dolaze novi likovi i nove porodične priče. Da li se time najavljuje skori odlazak porodice Kanački sa TV scene, ili će njihova priča u novim epizodama biti skrajnuta dok će u prvi plan doći porodica Bošnjak?

Odgovor na ovo pitanje potražićemo u novim epizodama serije IGRA SUDBINE!

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo PRVA

Najnovije