Serije

ZLOČINAČKI UMOVI – Nova 17. sezona premijerno na kanalu STAR CRIME

U ponedeljak, 23. septembra od 22.00

Published

on

ZLOČINAČKI UMOVIOD 23. SEPTEMBRA NA KANALU STAR CRIME PONEDELJKOM U 22.00: Jedan od najuspešnijih i najdugovečnijih krimi procedurala, serija “Zločinački umovi” nominovana za tri Emija, ponikla iz autorske radionice producenta, reditelja i scenariste Džefa Dejvisa davne 2005. godine, kada je on imao svega 27 godina, vraća nam se sa 17. sezonom na kanal STAR CRIME.

Od 23. septembra, samo nekoliko meseci nakon svetske premijere, novih 10 epizoda emitovaće se i u Srbiji, ponedeljkom od 22.00. Radnja u nastavku startuje svega nekoliko nedelja posle velikog finala prethodnog ciklusa. Tim psiholoških profajlera na tragu je razrešenja misterije pod kodnim imenom “Zlatna zvezda”, u čijem je epicentru zločinac koji svojim žrtvama nakon ubistva uklanja oči, ostavljajući umesto njih kao vizit kartu dva metka sa ugraviranim zlatnim zvezdama. Istraga na ovom slučaju obiće se o glavu Elajasu Vojtu (Zak Gilford), koji će završiti u pritvoru i to zbog sumnje na povezanost sa slučajem. Uskoro je celo odeljenje pod lupom istrage, a jedini način da uklone ljagu sa svog imena i izbegnu zatvaranje, jeste da Vojta iskoriste kao mamac pomoću kog bi na čistac isterali prave zločince koji se kriju iza misterije “Zlatne zvezde”.

Novi serijal nosi naziv “Evolucija”, a budući da je serija sa velikim uspehom nastavljena, nakon što je 2020. doneta odluka o njenom gašenju sa tadašnjom 15. sezonom, ne čudi vest da je produkcija početkom juna ove godine dobila zeleno svetlo za 18. nastavak.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor: Film i TV

Foto Promo

Najnovije