Strane serije

SVETIONIK 23 PREMIJERA druge sezone! EKSKLUZIVNO na STAR CHANNEL!

Ko će Alefu stati na put?

Published

on

SVETIONIK 23 PREMIJERA druge sezone! EKSKLUZIVNO na STAR CHANNEL!

Od 16. oktobra, sredom u 22.00 na STAR CHANNEL iz kreativne radionice poznatog američkog scenariste Zaka Pena („Osvetnici”, „Neverovatni Hulk” i „Iks-men 2”), stiže druga sezona naučnofantastičnog serijala “Svetionik 23”.

Lina Hidi, čuvena Sersei Lenister iz “Igre prestola”, ulogu čuvarke udaljenog svemirskog Svetionika u nastavku će prepustiti koleginici Nataši Mumbi. Njena će Harmoni kao Asterin dojučerašnji AI aistent, u novih 8 epizoda praviti društvo Halanu Kaju Nelsonu (Stefan Džejms) u borbi protiv smrtonosne veštačke inteligencije Alef koja ima cilj da pronikne u tajnu misterioznih artefekata. Iako su se mnogi nadali da će se vladina agentkinja Aster Kejliks, koju je u u prvoj sezoni dočarala Hidijeva, na neki način vratiti na Svetionik, osim u flešbekovima u tri epizode novog serijala, njeno fizičko prisustvo će, ipak, izostati. Asterino duhovno prisustvo, međutim, biće zvezda vodilja Halanu u nastavku naučnofantastične sage, tako da će obožavaoci ovog kosmičkog tandema, na kraju, ipak, dobiti dugo priželjkivanu završnicu njihove priče.

 

Besan zbog gubitka Aster i artefakta, Alef vraća Halanov brod na svetionik i zatvara ga, dok se Harmoni osvešćuje u novoj veštačkoj stvarnosti, svesna da mora što pre da pobegne i da se vrati na Svetionik. Ajris (Elen Vong), čuvarka Svetionika 67 pritiče u pomoć Halanu, i pomaže mu u hitnim popravkama na svemirskoj stanici, ali njih dvoje i ne sanjaju da na Svetionik uskoro pristižu novi nezvani i veoma opasni gosti.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM, FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo STAR CHANNEL

 

Najnovije